FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.10.31.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
FC Dabas: Öregfiúk
 

Őszi bajnok lett az FC Dabas

A Kakucs KSE magabiztos, 5:1 arányú idegenbeli legyőzésével befejezte idei szereplését öregfiúk csapatunk. Danyis Attiláék mind a kilenc bajnoki mérkőzésüket kivétel nélkül megnyerték, 70 lőtt góljuk mellé mindössze 12 kapott társult. Wrábel József egymaga 31 találatig jutott, amivel toronymagasan az osztály őszi gólkirálya lett, azonban Danyis Attila sem szerénykedhet a 17 szerzett góljával és az azzal járó harmadik helyezésével a mesterlövészek listáján.

A remek őszi teljesítménynek köszönhetően természetesen az első helyről várhatjuk a jövő évi folytatást. Amennyiben a tavasz is hasonlóan jól sikerül, akkor egy bajnokcsapata már minden bizonnyal lesz az FC Dabasnak a 2018-as esztendőben.

Gratulálunk Fiúk, Hajrá Dabas!

Öregfiúk
Kakucs KSE - FC Dabas
1:5 (0:2)
 
2017.10.30. (hétfő, 18:30)
Gól:
- Wrábel J (14')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Pacsirta J (28')
  Eredmények / Tabella - Farkas K (70')
    - Sajó A S (74')
    - Wrábel J (78')
     

 
 
2017.10.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Makó FC - FC Dabas (0:3) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi Makó elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Már ez első félidőben is megvoltak azok a lehetőségeink, amikkel megszerezhettük volna a vezetést, azonban végül gól nélküli döntetlennel ért véget a játékrész. Itt még kissé érződött, hogy a hét közepén is tétmérkőzést kellett játszanunk. A szünetben türelemre intettük a fiúkat, tegyék tovább ugyanúgy a dolgukat és higgyék el, jönni fog az eredmény. Szinte végig mi irányítottuk a játékot, ellenfelünk lényegében csak nyomozta a labdát, fizikailag is föléjük nőttünk, de okosan kellet futballoznunk, mivel jelentősen visszaállva, teljes védekezésre rendezkedtek be a hazaiak. Nagyon jól szálltak be a cseréink, stabilak voltunk, szép gólokat szereztünk és végül magabiztos győzelmet arattunk.

A csapat hétről hétre fejlődik, de ami a legfontosabb, nem csak játékban, hanem csapatszinten működünk egyre jobban. Szeretnek edzeni a fiúk, a pályán és a pályán kívül is kezdünk egyre jobban összerázódni. Ezek az eredmények pedig már nem véletlenek, nagyon sokat dolgoztunk és dolgozunk is azért, hogy az FC Dabas az élmezőnybe tartozhasson.

Továbbra is csupán egy mérkőzésben gondolkodunk, így a Mórahalom legyőzése a következő kiemelt célunk. Ha az összejönne, akkor viszont valóban lesz létjogosultsága a Pécs elleni szuperrangadóról beszélni, ami már akár az őszi elsőségről is dönthet.

Ettől függetlenül helyén kell kezelni a dolgokat, az utóbbi hetek remek szériájától függetlenül az FC Dabasnak az idei szezonban a dobogóra való felkapaszkodás lehet a reális célja, véleményem szerint a bajnoki cím megszerzésének még nincs létjogosultsága, azonban úgy gondolom, ha ennek a keretnek a nagy részét meg tudjuk tartani és 1-2 játékossal meg tudjuk még erősíteni játékosállományunkat, akkor a várva-várt az NB II-es tagság kiharcolása is összejöhet rövid határidőn belül."

Makó FC - FC Dabas 0:3 (0:0)
Gól: - ill. Fitos L (47'), Földes M (58'), Fitos L (76')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Nyáregyháza SK II - FC Dabas III *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője a Nyáregyháza SK II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Vasárnap Nyáregyházára látogattunk. Az időjárás nem igazán volt kedvező, mindkét csapat megszenvedett a körülményekkel. Azt kértem a fiúktól, hogy próbáljunk a földön játszani, mert ebben a szélben ott tudjuk majd érvényesíteni a játékunkat. Hoztuk a kötelező győzelmet, néha elég szép és tetszetős játékkal.

Gratulálok a srácoknak! Megyünk tovább, igaz most egymás után két rangadót is fogunk játszani. Remélem a jó játék mellett a győzelmeink számát is gyarapítani tudjuk majd.

Hajrá Dabas!  "

Nyáregyháza SK II - FC Dabas III 1:6 (0:3)
Gól: Silberer R (88') ill. Pribék T (2'), Fehér A (33'), Pribék T (42'), Pribék T (50'), Pasztyerik F (60'), Bálint G (70')

MLSZ Adatbank

További képek

 
 
2017.10.29.
www.fcdabas.hu
NŐI
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 
Leány
FC Dabas U16 - Békéscsabai LAK
11:1 (6:0)
 
Gól:
- Horváth V Zs (7')
    - Horváth V Zs (9')
    - Horváth V Zs (14')
    - Horváth V Zs (25')
    - Horváth V Zs (32')
    - Horváth V Zs (38')
    - Országh Zs (57')
    - Horváth V Zs (64')
    - Horváth V Zs (68')
    - Horváth V Zs (78')
    - Horváth V Zs (79')
     

 
 
2017.10.29
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Nyáregyháza SK II - FC Dabas III (1:6) *
 

Újabb magabiztos győzelem

Az elmúlt fordulóbeli kisiklást (0:0) követően ismét három ponttal a zsebében térhetett haza az FC Dabas III. Ledő László csapata éllovashoz méltóan, esélyt sem adva ellenfelének gyűjtötte be nyolcadik szezonbeli győzelmét.

Pribék Tibor révén már a 2. percben éreztettük a hazai csapattal, hogy itt bizony nem sok esélyük lesz a pontszerzésre (0:1). Fél óra gólcsendet követően a 33. percben Fehér Attila találatának köszönhetően megdupláztuk előnyünket (0:2), majd a félidő vége előtt harmadik gólunk már lényegében a három pont sorsáról is döntött (0:3).

A folytatásban szerencsére nem álltak le a fiúk, az 50. majd a 60. végül pedig a 70. percben is bevették a házigazda kapuját, így húsz perccel a vége előtt már 6:0 állt az eredményjelző táblán. Sajnos végül mégsem sikerült lehoznunk kapott gól nélkül a mérkőzést, a hazaiak ugyanis a 88. percben betaláltak Gogolák Kristóf kapujába, azonban ez mindössze némi szépségtapaszra volt csupán elegendő, másra nem.

Újabb győzelmünknek köszönhetően továbbra is az első hely büszke tulajdonosának mondhatjuk magunkat, ennek köszönhetően pedig önbizalommal elve várhatjuk a jövő hétvégi, Nagykőrösi Kinizsi FC II elleni rangadót.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.29 (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Nyáregyháza

Nyáregyháza SK II - FC Dabas III 1:6 (0:3)

FC Dabas III: Volenszki G - Mráz I, Bálint G, Fehér A, Kmetyó M, Pasztyerk F, Zelovics A, Bálint Z, Pribék T, Laczkó Z, Bálint M

Csere: Gogolák K, Szabados K, Balogh T, Riesz D, Palásti D, Mata P, Tihany D

Gól: Silberer R (88') ill. Pribék T (2'), Fehér A (33'), Pribék T (42'), Pribék T (50'), Pasztyerik F (60'), Bálint G (70')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.29.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Nagykőrösi Kinizsi FC (0:2) *
 

Ismét pont nélkül maradtunk

Az élmezőnybe tartozó Nagykőrös túl nagy falatnak bizonyult kettes csapatunk számára. A vasárnap délután, hazai pályán lejátszott bajnoki mérkőzésen Kucsák Istvánék 2:0-ás vereséget szenvedtek a dobogós helyezésért küzdő Nagykőrösi Kinizsivel szemben.

Katasztrofálisan kezdődött az összecsapás, a vendégek ugyanis Branco Petric révén már a 2. percben megszerezték a vezetést (0:1). A Nagykőrös a korán megszerzett előnyét lényegében az egész mérkőzésen meg tudta tartani, a 88. percben pedig voltaképp keretbe foglalva az összecsapást egy újabb góllal végképp eldöntötte a három pont sorsát (0:2). Az összecsapás krónikájához tartozik még, hogy a 66. percben Gáspár Tibor a kiállítás sorsára jutott, így a második játékrész felét lényegében emberhátrányban voltunk kénytelenek lejátszani.

Eddigi mérlegünk három győzelem és kilenc vereség, amivel a nem túl előkelő 14. helyezést fogaljuk el. A következő fordulóra azonban minden erőnket mozgósítanunk kell, ugyanis egy papíron hozható összecsapás vár ránk. Az utolsó előtti Szentendre VSE otthonába látogatunk, ahonnan minimum ponttal, de inkább pontokkal illene távoznunk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.29 (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas II - Nagykőrösi Kinizsi FC 0:2 (0:1)

FC Dabas II: Gerstenbrein G - Filyó G, Botlik G, Lázár T, Dabasi K, Huszti Á, Farkas R, Fehér Á, Farkas K, Csordás S, Varga B

Csere: Isztolyka Á, Kovacsik T, Kiss D, Filyó G, Danyis J, Kovács R, Ubornyák J

Gól: - ill. B Petric (2'), Hazafi Á (88')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.29.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 12. Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 
Vasárnap - 2017.10.29.
RKSK
-
Budapest Honvéd-MFA II
3 : 1
Duna-Aszfalt TVSE
-
Paksi FC II
3 : 2
 
 
2017.10.28.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Makó FC - FC Dabas (0:3) *
 

Hoztuk a kötelezőt, legyőztük a Makót idegenben

A szombati nap folyamán a jelenlegi sereghajtó, az egykoron szebb napokat látott Makó FC otthonába látogatott NB III-as első keretünk. Erős Károly csapata számára csak és kizárólag a győzelem és az azzal járó három pont megszerzése számított elfogadható eredménynek, azonban tudtuk jól, hogy enyhén szólva sem lesz egyszerű a feladatunk, mivel a Makó FC attól függetlenül, hogy még nem nyert bajnoki mérkőzést, senki ellen nem adja könnyen a bőrét.

Az első játékrész ennek megfelelően némi puhatolózással indult részünkről, egyértelműen nem szerettünk volna a késbe beleszaladni, így az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget. A szünetben Erős Károly kettős cserét hajtott végre, Sárközi Norbert és Csordás Simon lépett pályára Mundi Roland és Crkvenjakov Dalibor helyére. Remekül kezdtük a második játékrészt, a fordulást követően ugyanis szinte egyből meg tudtuk szerezni a vezetés. Fitos László büntetőből juttatta előnyhöz csapatunkat (0:1). Az 58. percben Földes Milán találatával már megnyugtató, két gólos előnnyel gazdálkodhattunk az hátralevő fél órára (0:2). A gólgyártás azonban itt még nem ért véget, a 76. percben Fitos László saját maga második, míg csapata harmadik találatával biztosította be a magabiztos győzelmet (0:3).

Teljesítettük tehát a mérkőzéssel kapcsolatos minimális elvárásokat és mivel a DPASE - SZEOL FC rangadó csupán 18 órakor vette kezdetét, így egy rövid ideig még a dobogóra is felkapaszkodhattunk. A Dunaújváros végül 3:1 arányú győzelmet aratott, így beelőzött minket és amennyiben (a jelenleg ötödik) Tiszakécske vasárnap délután, hazai pályán legyőzi a Paksi FC II-t, akkor négy pozíciót javítva egyből az élre ugrik és onnan várhatja a 13. forduló rajtját.

Ami viszont több, mint bíztató, hogy nagyon minimálisra olvadt a hátrányunk a dobogóra pályázó csapatokkal szemben, így rendkívül optimistán várhatjuk a következő, Mórahalom elleni hazai mérkőzésünket.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.28 (szombat, 14:30)
Helyszín: Makó

Makó FC - FC Dabas 0:3 (0:0)

FC Dabas: Scheilinger Gy - Földes M, Makrai E, Eördögh L, Fritz A, Fitos L, Erős R, Mundi R (Sárközi N - 46'), Csepregi R, Kiss V (Sándli M - 46'), C Dalibor (Csordás S - 78')

Csere: Sebestyén I, Szűcs L, Sándli M, Csordás S, Filyó G, Takács K, Sárközi N

Gól: - ill. Fitos L (47'), Földes M (58'), Fitos L (76')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.28.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 
U19
FC Dabas U19 - Nagykáta SE
3:0 (2:0)
 
Gól:
- Horváth K (10')
    - Duhaj Á (34')
    - Zsíros M (75')
     
U17
FC Dabas U17 - Nagykáta SE
4:2 (4:1)
 
Gól:
- Czili B (18')
    - Pekker G L (26')
    - Lukasik D P (30')
    - Vörös T (40')
     
U15
Ceglédi VSE - FC Dabas U15
2:1 (1:0)
 
Gól:
- Veszelovszky B (49')
     
U14
Ceglédi VSE - FC Dabas U14
10:0 (5:0)
 
Gól:
-
     

 
 
2017.10.28.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 12. Forduló - Szombati mérkőzések
 
Szombat - 2017.10.28.
Kozármisleny FC
-
Vecsési FC
2 : 0
Iváncsa KSE
-
Hódmezővásárhelyi FC
4 : 0
Mórahalom VSE
-
Pécsi MFC
0 : 0
Makó FC
-
FC Dabas
0 : 3
Szekszárdi UFC
-
Szentlőrinc SE
2 : 0
Dunaújváros PASE
-
SZEOL SC
3 : 1
 
 
2017.10.27.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: 2017. október 28-31.
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétvégi és jövő hét eleji menetrendjét tekinthetik meg:

csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas
Szombat, 14:30
Makó FC - FC Dabas
FC Dabas II
Vasárnap, 13:30
FC Dabas II - Nagykőrösi Kinizsi
FC Dabas III
Vasárnap, 13:30
Nyáregyháza SK II - FC Dabas III
FC Dabas Öregfiúk
Hétfő, 18:30
Kakucs KSE - FC Dabas
FC Dabas Veterán
Kedd, 19:00
FC Dabas - Pestszentimrei SK
FC Dabas U19
Szombat, 14:00
FC Dabas U19 - Nagykáta SE
FC Dabas U17
Szombat, 12:00
FC Dabas U17 - Nagykáta SE
FC Dabas U15
Szombat, 12:00
Ceglédi VSE - FC Dabas U15
FC Dabas U14
Szombat, 10:00
Ceglédi VSE - FC Dabas U14
FC Dabas U15
Kedd, 10:00
Újpesti TE - FC Dabas U15
FC Dabas U14
Kedd, 12:00
Újpesti TE - FC Dabas U14
FC Dabas U9
Szombat, 9:30
Bozsik Fesztivál U9 - Dabas
FC Dabas U7
Szombat, 9:30
Bozsik Fesztivál U7 - Dabas
FC Dabas Leány
Vasárnap, 10:00
FC Dabas U16 - Békéscsabai LAK
FC Dabas Futsal
Kedd, 21:15
FC Dabas - Garvittax
     

 
 
2017.10.27.
www.fcdabas.hu
UP
Képgaléria: Stadiontúra - Groupama Aréna
 

A szerdai napon az FC Dabas U11-es és U13-as korosztályai Budapestre látogattak. A délelőtti programban a Ferencvárosi TC stadionjának megtekintése szerepelt. Fiatal játékosaink Kerekes Barna, Ledő László, Fehér Ádám és Kiss Viktor vezérletével vehettek részt a klub által szervezett stadion- és múzeumtúrán.

A Groupama Arénában tett kirándulásról az alábbi linkre kattintva egy rövid képes beszámolót is megtekinthet:

Képgaléria (FTC - Groupama Aréna)

 

 

 

 
 
2017.10.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Makó FC - FC Dabas *
 

A sereghajtó Makó otthonába látogatunk

NB III-as első csapatunk egy papíron könnyű mérkőzés előtt áll, azonban köztudottan az ilyen összecsapások néha a legnehezebbek, ezeken lehet a legtöbb veszítenivalója egy dobogó közelében lévő csapatnak. A Makó FC-nek az eddigi 11 fordulóban mindössze három döntetlenre futotta erejéből, azonban azt is meg kell említenünk, hogy az éllovas PMFC kivételével (7:0) senki sem ért el nagy gólarányú győzelmet soros ellenfelünkkel szemben.

Ettől függetlenül egyértelműen a három pont megszerzése a célunk, azonban ehhez a múlt héthez hasonlóan ismét közel a maximumot kell majd nyújtania játékosainknak. Természetesen egy korai gól jelentősen megkönnyítené a dolgunkat, de ha csupán a második játékrészben sikerül kicsikarnunk a győztes találatot, alighanem akkor sem fogunk bánkódni. Reméljük a hétközi Videoton elleni kupamérkőzés nem vett ki sokat a fiúkból, bár az edzői stábot ismerve, Erős Károlyék erre is nagy hangsúlyt fektetve igyekeznek a megfelelő állapotba hozni játékosainkat a szombat kora délután kezdődő idegenbeli összecsapásig.

A további menetelés szempontjából tehát egy igen fontos feladat előtt állunk, ahol egyszerűen nem lehet hibázni, így vagy úgy, de be kell gyűjteni a három pontot.

A környezetünkben elhelyezkedő riválisaink ráadásul egymás ellen játszanak, a negyedik Dunaújváros a második Szegedet fogadja, míg a harmadik Tiszakécske otthonába az egy helyezéssel mögöttünk álló Paksi FC II látogat. Győzelmünk esetén tehát minden esélyünk megvan, hogy a következő fordulót már a dobogóról várhassuk, ehhez azonban a sereghajtó Makó ellen nem hibázhatunk.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Makó FC - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.28. (szombat, 14:30)
Helyszín: Makó

 
 
2017.10.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas II - Nagykőrösi Kinizsi FC *
 

Vasárnap délután a Nagykőröst fogadjuk

Kucsák István csapata egy újabb nehéz erőpróba előtt áll. Az FC Dabas II vasárnap délután 13:30-as kezdéssel a tabella ötödik helyezettjét, a Nagykőrösi Kinizsi FC-t látja vendégül.

Az ellenfél vezetőedzője az a Halgas István, aki egykoron sok nagy csatát megélt az FC Dabas első csapatának színeiben. Most az ellenfél szakvezetőjeként látogat vissza Dabasra. Csapata három győztesen megvívott összecsapással hangolt a hétvégi összecsapásra, így egyértelműen kijelenthető, pokoli nehéz dolgunk lesz, ha pontot vagy pontokat szeretnénk itthon tartani.

Kucsák István legénysége két győztes ütközetet követően az elmúlt fordulóban a Tököl VSK otthonában már sajnálatos módon elvérzett, így most vasárnap mindenképpen fontos lenne az újabb bravúros eredmény. Ehhez azonban több játékosunktól is átlag feletti teljesítményre lesz szükség, amivel magunk javára fordíthatjuk a mérkőzést.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas II - Nagykőrösi Kinizsi FC

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.29. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas

 
 
2017.10.25.
www.fcdabas.hu
KLUB
Dabasi GÓL-helyzet *
 

Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványát az alábbi linkre vagy a címlapra kattintva Online formában is megtekintheti.

Dabasi GÓL-helyzet - II. évfolyam, 13. szám

 
 
2017.10.25.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Dunaújváros PASE (3:2) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi DPASE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"Az elmúlt hetek remek szereplésének köszönhetően az FC Dabas elérte, hogy a listavezető Dunaújváros elleni mérkőzése már rangadónak számítson. Ennek megfelelő volt a mutatott teljesítmény is mindkét oldalon.

Több fordulópontja is volt a mérkőzésnek, azonban szerencsére jól jöttünk ki ezekből. Hátrányból sikerült fordítanunk, ami mindenképp csapatom erejét mutatja. A második félidőben 20 percre ugyan ránk erőltette akaratát a Dunaújváros, azonban ezt átvészeltük, így végül begyűjtöttük az újabb három pontot. Fizikálisan jól bírtuk, helyenként pedig szépen is játszottunk. Ismét csapatként működtünk, és ami még szintén fontos és kiemelendő, hogy mindig vannak átlag feletti teljesítmények, amik nagyban hozzájárulnak a sikereinkhez. Nagyon értékes skalpot gyűjtöttünk be, ami újabb lökést adhat a következő fordulókra. Nagy gratuláció a csapatnak, mert ez egy olyan győzelem volt, amire sokáig emlékezni fogunk."

FC Dabas - Dunaújváros PASE 3:2 (1:1)
Gól: Sárközi N (16'), Eördögh L (69'), Sándli M (73') ill. Szepessy R (13'), Sárközi N (93' - öngól)

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.24.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
FC Dabas: Öregfiúk
 
Öregfiúk
FC Dabas - Aranyszarvas SE
7:2 (3:0)
 
2017.10.24. (kedd, 18:00)
Gól:
- Farkas R (25')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Wrábel J (28')
  Eredmények / Tabella - Wrábel J (40')
    - Wrábel J (55')
    - Wrábel J (68')
    - Pasztyerik F (69')
    - Wrábel J (76')
     

 
 
2017.10.24.
www.vidi.hu
FELNŐTT
FC Dabas - Videoton FC (0:4) összefoglaló
 

Tekintse meg a mérkőzés legfontosabb jeleneteit!

 
2017.10.24.
www.vidi.hu
FELNŐTT
Az FC Dabas - Videoton FC mérkőzés képekben
 

Tekintse meg a találkozón készült galériánkat!

Képgaléria (www.vidi.hu)

Teljes cikk
 
2017.10.24.
www.vidi.hu
FELNŐTT
Erős Károly : "Gratulálok a Vidinek"
 

Erős Károly: "Egy vereség után sosem lehet elégedett az ember, de Magyaroszág legjobb csapatától nem szégyen kikapni. Én edzőként is tanultam a mai találkozóból, a játékosok pedig remek labdarúgók ellen játszhattak, láthatták, hogy hová lehet eljutni.

Amit kértem a srácoktól, igyekeztek megvalósítani. Nem szerettünk volna bunkerfutballt játszani, futballozni szerettünk volna. Úgy érzem, hogy helyenként sikerült, de a négy gól különbség az reális. Talán egy büntetőt nem kaptunk meg, ezt sajnálom, mert a fiúk megérdemeltek volna egy gólt a mai teljesítményért, nagyot melóztak. Mindent kiadtak magukból a játékosok, értelemszerűen elsősorban védekezésre voltunk kényszerítve, de ahogy megvolt a labda, helyenként sikerült jól használnunk. Bízom benne, hogy hétvégén a bajnokin visszakapjuk a focitól azt a munkát, amit a mai meccsbe beletettünk.

Gratulálok a Vidinek, szerintem a leendő magyar bajnoktól és kupagyőztestől szenvedtünk vereséget!"

Teljes cikk
 
2017.10.24.
www.vidi.hu
FELNŐTT
Marko Nikolics: "Örülök a továbbjutásnak"
 

Marko Nikolics: "Először is elmondanám, hogy jó volt itt Dabason, ilyen körülmények között pályára lépni. Látszik, hogy olyan emberek dolgoznak itt, akiknek komoly céljaik vannak a labdarúgásban.

Örülök a továbbjutásnak és annak is, hogy néhány játékost pihentetni tudtunk a hétvégére. Volt egy tervünk arra, hogy ki mennyit játszik majd, ezt sikerült tartanunk.

Nem utolsósorban örülök a fiatalok játékának is. Bolla Bendegúz ma debütált tétmeccsen az első csapatban, de Tóth Bence, Mocsi Attila és a duplázó Szabó Bence is megmutatták, hogy készen állnak a profi labdarúgásra."

Teljes cikk
 
2017.10.24.
www.vidi.hu
FELNŐTT
Videoton: "Magabiztos győzelem és továbbjutás a Magyar Kupában"
 

Az első félidő végén 3-0 volt az állás, végül négy góllal nyertünk. Szabó Bence ismét duplázott a sorozatban.

Csapatunk a Magyar Kupa második főtáblás fordulójában az FC Dabas ellen a legjobb 32 közé jutásért küzdött idegenben. A találkozóra kijelölt meccskeretből az egészségesek közül csak Juhász Roland maradt ki, aki a helyszínen szurkolt a csapatnak.

Az első kisebb lehetőségre az 5. percben került sor, amikor Fiola fejese kerülte el a hazai kaput. A 21. percben már nagyon közel kerültünk a gólhoz, amikor a dabasi védők elhibáztak egy passzt, de Scsepovics közelről ekkor még Scheilinger kapusba lőtt, ám másodpercekkel később megszületett a vezető találat.

A 22. percben Tamás beadását Lazovics tette Scsepovics elé, támadónk pedig magabiztosan lőtt a bal alsóba (0-1).

Négy perccel később Scsepovics lőtt fölé 16 méterről, majd a 36. minutumban megvillant a hazai együttes is: Fitos emelt Erőshöz, aki közelről még elpiszkálta a labdát, de Horváthról szögletre gurult a játékszer.

A 38. percben talán a mérkőzés legszebb találata született, amikor egy erős passzt Lazovics leheletfinoman, sarokkal pörgetett tovább Szabónak. A védő nem érte el a labdát, fiatal szélsőnk pedig ballal gyönyörűen helyezett a jobb felsőbe (0-2).

Alighogy folytatódott a mérkőzés, máris újabb gólt értünk el. Lazovics forgolódott, majd keresztbe játszott, ketten elengedték, Tamás pedig üresen érkezett és lendületből, erősen, laposan lőtt a kapu közepébe (0-3).

A második félidőre magabiztos előnnyel fordultunk, a szünetben pedig kettőt is cserélt Marko Nikolics vezetőedző: Pátkai és Scsepovics helyére Tóth Bence, valamint Bolla Bendegúz állt be. A 48. percben Makrai kis híján bepiszkált kapunkba egy szögletet, majd Földes próbálkozott fejjel, ezt Horváth ütötte el.

A következő percekben rengeteg támadást vezettünk a széleken, többek között Bolla és Lazovics beadása is kevéssel ment el a társ mellett vagy fölött. Az 54. percben a félidőben beállt Sándli csapott le Mocsi labdájára és 17 méterről kevéssel tévesztett célt, majd Lazovics is hasonló távolságból bombázott fölé. A 65. minutumban Suljic is lehetőséget kapott, Fiolát váltotta. A cseréket követően így alakult át felállásunk: Horváth T. - Nego, Mocsi, Tóth B., Tamás - Bolla, Szolnoki, Suljic - Lazovics - Géresi.

Az utolsó percekig Szabó egy, Bolla két lehetőséget puskázott el, majd a hosszabbítás utolsó momentumaként Lazovics forgatta meg védőjét és Scheilinger kapust, utóbbi pedig végül szabálytalankodott vele. A megítélt büntetőt szerb támadónk átengedte Szabónak, aki magabiztosan értékesítette is, így már négygólos a sorozatban (0-4). A gól után a játékvezető véget vetett az összecsapásnak.

4-0-s győzelemmel jutottunk a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé. Legközelebb szombaton lépünk pályára, akkor az OTP Bank Ligában az Újpest vendégei leszünk.

Teljes cikk
 
2017.10.23.
www.vidi.hu
FELNŐTT
Marko Nikolics: "Jó körülmények között egy jó csapat fogad minket"
 

"Biztos vagyok benne, hogy nehezebb dolgunk lesz, mint az előző körben a Mohács ellen. Jó körülmények között egy jó csapat fogad majd minket, komolyan felkészültünk a találkozóra. Olyan kerettel utazunk, amelynek elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy ott legyünk a következő körben. Elképzelhető, hogy lesz némi változtatás a legutóbbi kezdőcsapathoz képest, de tiszteljük a Magyar Kupát és természetesen tiszteljük ellenfelünket is. Két-három mérkőzését láttuk a Dabasnak, ebből sikerült némi információt szereznünk a játékukról, de leginkább az érdekel, hogy a saját teljesítményünk rendben legyen" - nyilatkozta a Dabas elleni kupamérkőzés előtt Marko Nikolics.

Teljes cikk
 
2017.10.23.
www.vidi.hu
FELNŐTT
Erős Károly: "Ezen a meccsen mi csak nyerhetünk"
 

"Az előző bajnokságban, amikor átvettem a csapatot a bennmaradás volt a cél, hiszen télen kiesőhelyen fordultunk - ezt sikerült teljesíteni. Nyáron egy új csapat építésébe kezdtünk, olyan játékosokat igazoltunk, akik még szeretnének a futballban elérni valamit. Ennek köszönhetően egy erős keretet sikerült létrehozni. Jellemző ránk, hogy szeretnénk focizni a meccseken, nem csak kivárásra játszunk, vagy brusztolunk. Ezek az eredményekben is megmutatkoznak, két élcsapatot is sikerült legyőznünk jó játékkal.

Vannak NB I-es múltú játékosaink is, Fritz Attila például a Honvédben, Csepregi és Fitos a Fradiban szerepelt, de többek között Makrai, vagy Szűcs is rutinos játékos. Mellettük vannak olyan fiatalok, akik szeretnének magasabb szinten játszani, szóval rendben van a fiatalok és az idősebbek aránya. Nyáron egy erőnléti edző is csatlakozott a stábhoz, próbálunk a profi szinthez közelíteni. A körülmények adottak nálunk, középtávú célunk az, hogy NB II-ben legyen a csapat.

A sorsoláskor örültünk, hogy az ország legjobb csapata érkezik, nekünk ez egy ünnep lesz. Arról beszéltünk a meccs előtti utolsó edzést követően, hogy nem minden héten lehet tétmérkőzést játszani egy NB I-es csapat, a listavezető ellen, szeretnénk ezt kiélvezni. Nem feltartott kézzel játszunk majd, kimondottan várjuk ezt a mérkőzést, ezen a meccsen mi csak nyerhetünk.

Szeretnénk, ha ez a kupatalálkozó hírét vinné annak, hogy valami alakul a dabasi labdarúgásban!" - nyilatkozta a dabasiak edzője, a korábbi válogatott labdarúgó, Erős Károly.

Teljes cikk
 
2017.10.23.
www.vidi.hu
FELNŐTT
Videoton: "Az NB III egyik legjobb formában lévő csapata lesz az ellenfél a Magyar Kupában"
 

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kánai úti központjában szeptember 22-én tartották meg a Magyar Kupa 64 legjobb csapatának következő párosításait eldöntő sorsolást. Mint arról beszámoltunk, a Videoton FC az FC Dabassal került szembe, a találkozóra pedig október 24-én kerül sor idegenben.

A sorsolás óta összesen öt bajnokin lépett pályára a Pest megyei együttes és az akkori 11. helyezéséről egészen az 5. pozícióig lépett előre - ezt az öt találkozót ugyanis kivétel nélkül megnyerte. A legyőzöttek között volt két Fejér megyei együttes, a Dunaújváros és az Iváncsa, valamint a tavaly még NB II-es Kozármisleny is.

Ellenfelünk keretében nemcsak egykori NB I-es, de még egykori Vidi-játékos is akad. Zsolnai Róbert és Sárközi Norbert 2012-14, illetve 2009-10 és 2011-13 között volt a Videoton FC második csapatának tagja. Az FC Dabas labdarúgói közül Fitos László és Csepregi Richárd a Ferencvárost, Mundi Roland a Szolnokot és a Vasast, Földes Milán a Kaposvárt, Erős Ronald az Újpestet, Makrai László a Vácot, Fritz Attila a Budapest Honvédet képviselte egykor az élvonalban.

Az NB III-ban a Dabas házi góllövőlistáját Dalibor Crkvenjakov, Makrai László és Takács Kornél vezeti 3-3 találattal. Közülük ketten - Crkvenjakov és Makrai - az együttes első Magyar Kupa-bevetésén is eredményesek voltak, ekkor 3-1-re nyert a gárda Ménfőcsanakon.

Teljes cikk
 
2017.10.23.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III - Inárcs VSE (0:0) *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője az Inárcs elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Szombaton igazi rangadó várt ránk. Az Inárcs csapata érkezett hozzánk. Minden adott volt hozzá, hogy jó mérkőzést láthasson a kilátogatott közönség.

A mi keretünkben a megszokott fiatalok mellett még két fiatal játékost kaptunk a Dabas II-es csapattól, így erős kerettel vágtunk neki a mérkőzésnek. Mindkét fél felkészült egymásból. A mérkőzés elején mindkét csapat óvatosan játszott, de így is adódott mindkét oldalon lehetőség a gólszerzésre. Férfias kemény harc folyt a pálya minden területén. A félidő vége előtt óriási ziccert hagytunk ki, illetve azt mondanám, hogy az ellenfél kapusa óriásit védett!

Szünetben átbeszéltük, hogy próbáljuk a földön tartani a labdát és ott megjátszani a széleket. Sajnos a második félidő elején a lehetőségeinket kihagytuk és elkezdtük sürgetni a játékot. Átvettük az ellenfelünktől az ívelgetést és így egy kicsit csapkodóvá vált a mérkőzés. A mérkőzés vége felé mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, de ezen a délutánon igazságos döntetlennel térhettek haza a csapatok. 

Gratulálok a srácoknak, mert nagyon fegyelmezetten játszottak és küzdöttek. Igazi csapatként funkcionáltunk és a kilátogatott közönség is egy jó mérkőzést láthatott.

A mérkőzés után felköszöntöttük Laczkó Zolit a 22. születésnapján, illetve a Basa Attila által elkészített túrós csuszát is elfogyasztotta a csapat. Köszi Ati, nagyon finom volt!

Meg kel említenem még, hogy "Sok boldogságot és egészséget" kíván a csapat Bandur Ádámnak, kisfia születése alkalmából!

Folytatás jövő héten, Nyáregyházán. Hajrá Dabas!  "

FC Dabas III - Inárcs VSE 0:0 (0:0)
Gól: -

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.22.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 
U15
FC Dabas U15 - SBTC Kft.
0:5 (0:3)
 
Gól:
-
     
U14
FC Dabas U14 - SBTC Kft.
0:6 (0:3)
 
Gól:
-
     

FC Dabas U14

FC Dabas U15

 
 
2017.10.22.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 11. Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 
Vasárnap - 2017.10.22.
Hódmezővásárhelyi FC
-
Szekszárdi UFC
2 : 1
Paksi FC II
-
Kozármisleny FC
2 : 0
Budapest Honvéd-MFA II
-
Duna-Aszfalt TVSE
1 : 2
 
 
2017.10.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Dunaújváros PASE (3:2) *
 

Az éllovas Dunaújváros sem állhatott utunkba

Tovább folytatta fantasztikus menetelését NB III-as első csapatunk. Erős Károly játékosai sorozatban ötödik alkalommal is győztesen hagyták el a pályát, ezúttal ráadásul a listavezető Dunaújváros PASE-t fektették két vállra. Veretlenségi sorozatunk is több, mint imponáló, az FC Dabas immáron 8(!) mérkőzés óta nem talált legyőzőre. Sajnos az élmezőny csapatai közül a Pécs és a Szeged is begyűjtötte a három pontot, így egyelőre a dobogóra még nem tudtunk fellépni. Hátrányunk a Dunaújvárossal szemben egy pontra olvadt, míg az új listavezető párossal (PMFC, SZEOL) szemben is mindössze egy győzelemnyi a lemaradásunk.

A mérkőzésre rátérve ismét csapatunk mentális erejét dicséri, hogy hátrányból megfordítva nyertük meg az összecsapást. A vendégek Szepessy Róbert révén a 13. percben magukhoz ragadták a vezetést (0:1), azonban Sárközi Norbert révén hamar sikerült egalizálnunk (1:1). Ezután inkább mezőnyharc folyt a pályán, majd egy bő félidőnyi gólcsendet követően ismét megráztuk magunkat és máris tetemes előny birtokában várhattuk a mérkőzés hajráját. Eördögh Levente a 69. percben (2:1), majd Sándli Márk a 73. percben volt eredményes (3:1). A listavezető DPASE a fennmaradó időben már nem nagyon tudott mit kezdeni két gólos hátrányával, a 93. percben ugyan egy öngóllal még valamelyest szorossá tudták tenni az eredményt (3:2), azonban itt véget is ért a találkozó, így győzelmünk lényegében nem forgott veszélyben.

A következő fordulóban a sereghajtó Makó otthonába látogatunk, míg azt követően a szintén alsóházi Mórahalom látogat majd Dabasra. Amennyiben ebből a két, papíron egyértelműen hozható mérkőzésből hat ponttal jövünk ki, akkor az azt követő Pécsi MFC és SZEOL SC elleni, őszi szezont záró rangadók már minden bizonnyal az őszi bajnoki címről döntenek majd.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.21 (szombat, 14:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Dunaújváros PASE 3:2 (1:1)

FC Dabas: Scheilinger Gy - Földes M, Makrai E, Eördögh L, Fritz A, Fitos L (Szűcs L - 79'), Erős R, Sárközi N, Csepregi R (Sándli M - 65'), Kiss V, C Dalibor (Takács K - 46')

Csere: Sebestyén I, Mundi R, Szűcs L, Sándli M, Csordás S, Takács K

Gól: Sárközi N (16'), Eördögh L (69'), Sándli M (73') ill. Szepessy R (13'), Sárközi N (93' - öngól)

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Tököl VSK - FC Dabas II (2:0) *
 

A Tököl ezúttal jobbnak bizonyult

Két mérkőzést követően megszakadt győzelmi sorozata kettes csapatunknak. A tabellán elfoglalt helyezésnek tükrében ugyan mi számítottunk a Tököl VSK elleni mérkőzés esélyesének, mégis pont nélkül kellett távoznunk vendéglátónk otthonából.

A hazaiak már az első negyedóra végén megszerezték a vezetést (1:0), majd lélektanilag talán számunkra a legrosszabbkor, a félidő lefújását megelőzően egy újabb találattal megduplázták előnyüket (2:0). Az már akkor sejthető volt, hogy innen pokoli nehéz lesz felállni és fordítani és ez sajnos be is igazolódott. A második játékrészben sajnos nem tudtunk egy esetleges gyors találattal visszakapaszkodni a mérkőzésbe, a hazaiak magabiztosan tartották előnyüket, így végül 2:0-ás vereség lett soros bajnoki mérkőzésünk hozománya.

Folyatás jövő vasárnap, hazai pályán a Halgas István irányította Nagykőrösi Kinizsi ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.21 (szombat, 13:30)
Helyszín: Tököl

Tököl VSK - FC Dabas II 2:0 (2:0)

FC Dabas II: Gerstenbrein G - Kovács R (Kiss D - 46'), Lázár T, Botlik G, Danyis A, Bukovszki B (Riesz D - 80'), Gáspár T, Farkas R (Kucsák I - 76'), Danyis J, Dabasi K (Kovacsik T - 67'), Varga B

Csere: Volenszki G, Riesz D, Kucsák I, Kovacsik T, Kiss D

Gól: Kovács A (14'), Sámson Z (45') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.21
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas III - Inárcs VSE (0:0) *
 

Pontosztozkodás a forduló rangadóján

A tabella első és második helyezett csapata mérte össze tudását szombat kora délután Dabason. Ledő László társulata legfőbb üldözőjét, a második helyezett Inárcs VSE-t látta vendégül.

A gól nélkül 0:0-ás végeredmény tükrében kijelenthető, egyik fél sem mert nagyon nekiugrani a másiknak. Csapatunk természetesen a győzelemért szállt harcba, azonban összességében a pontosztozkodással sem lehetünk elégedetlenek. A döntetlennek köszönhetően ugyanis megmaradt a két csapat közötti három pont differencia, azonban az Albertirsa egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, így ő válhat a legfőbb riválisunkká az elkövetkezendő időszakban.

A következő fordulóban a Nyáregyháza SK II otthonába látogatunk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.21 (szombat, 13:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas III - Inárcs VSE 0:0 (0:0)

FC Dabas III: Ledő L- Bálint Z, Filyó G, Fehér A, Bálint Z, Zelovics A, Pribék T, Laczkó Z, Fodor G, Ubornyák J, Tihany D

Csere: Gogolák K, Szabados K, Györgyövics I, Kemtyó M, Pasztyerik F, Palásti D, Bálint M

Gól: -

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 11. Forduló - Szombati mérkőzések
 
Szombat - 2017.10.21.
SZEOL SC
-
RKSK
2 : 1
FC Dabas
-
DPASE
3 : 2
Mórahalom VSE
-
Makó FC
3 : 1
Vecsési FC
-
Iváncsa KSE
1 : 4
Pécsi MFC
-
Szentlőrinc SE
2 : 0
 
 
2017.10.20.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: 2017. október 20-24.
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétvégi és jövő hét eleji menetrendjét tekinthetik meg:

csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas
Szombat, 14:30
FC Dabas - Dunaújváros PASE
FC Dabas
Kedd, 13:30
FC Dabas - Videoton FC (Magyar Kupa)
FC Dabas II
Szombat, 13:30
Tököl VSK - FC Dabas II
FC Dabas III
Szombat, 13:30
FC Dabas III - Inárcs VSE
FC Dabas Öregfiúk
Kedd, 18:00
FC Dabas - Aranyszarvas SE
FC Dabas U15
Vasárnap, 15:00
FC Dabas U15 - SBTC Kft.
FC Dabas U14
Vasárnap, 13:00
FC Dabas U14 - SBTC Kft.
FC Dabas U13
Szombat, 16:00
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U13 - Kelen
FC Dabas U11
Péntek, 16:00
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U11 - Dabas
FC Dabas U13
Vasárnap, 9:30
Bozsik Alközponti Torna U13 - Dabas
FC Dabas U11
Vasárnap, 9:30
Bozsik Alközponti Torna U11 - Dabas
 
 
2017.10.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Dunaújváros PASE *
 

A listavezető Dunaújvárost látja vendégül NB III-as csapatunk

A hetek óta tartó veretlenségi széria hozományaként elérkezett az idő, hogy a bajnokság éllovasa, jelen esetünkben a Dunaújváros PASE sem mehet biztosra az FC Dabas elleni idegenbeli mérkőzésén. Erős Károly csapata a kezdeti gyengélkedést követően olyannyira magára talált, hogy jelenleg az egyik, ha nem a legjobb formában levő együttes az NB III. Közép-csoportban.

Hazai pályán fogadjuk a Dunaújvárost és négy győzelemmel a hátunk mögött mi más lehetne a célunk, mint újabb bravúrt végrehajtva a listavezetőt is két vállra fektetni. Noha a két csapatot öt helyezés választja el a tabellán, mégis kijelenthetjük, a forduló rangadóját játsszuk szombat délután Dabason. Az utóbbi időszakban mutatott szép és eredményes játéknak köszönhetően ugyanis hátrányunk mindössze négy pontra olvadt az éllovassal szemben, így mindkét fél számára kiemelt jelentőséggel bír az összecsapás és annak végkimenetele.

Reméljük nem törik meg a sikerszériánk és a Tiszekécske után egy újabb bajnoki címre is esélyes alakulatot tudunk legyőzni.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Dunaújváros PASE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.21. (szombat, 14:30)
Helyszín: Dabas

 
 
2017.10.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Tököl VSK - FC Dabas II *
 

Tökölre látogat kettes csapatunk

Két győztes mérkőzést követően bizakodva várhatjuk tököli vendégszereplésünket. Kucsák István csapata is elkezdte végre gyűjtögetni a pontokat és ahogy mondani szokták, evés közben jön meg az étvágy, így egyértelműen pontért vagy inkább pontokért utazunk Tökölre.

Az egykoron szebb napokat is látott Tököl VSK  jelenleg a 14. helyen szerénykedik, azonban mi is csupán a Sülysáp elleni győzelmünknek köszönhetően előztük be őket. A két csapat között jelenleg három helyezés a különbség, pontok tekintetében viszont csupán egy, így minimális célunk nem lehet más, mint a döntetlen kiharcolása. Nincs mese, meg kell lovagolnunk a jelenlegi formánkat, az elmúlt két győztes mérkőzésből megfelelő erőt és önbizalmat kell merítenünk és akkor meglehet akár még a győzelem is, amivel jó eséllyel az első tízben találhatnánk magunkat.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Tököl VSK - FC Dabas II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.21. (szombat, 13:30)
Helyszín: Tököl

 
 
2017.10.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Magyar Kupa - Jegyinformáció
 

A jövő hét kedden megrendezésre kerülő összecsapásra a jegyek már elővételben is megvásárolhatóak az FC Dabas Sportközpontjában (a recepción, hétköznap délutánonként, 15 órától).

JEGYÁRAK

- Teljes árú: 1 200 Ft

- Diák/nyugdíjas: 800 Ft (diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány bemutatásával)

Mérkőzés: FC Dabas (NB III) - Videoton FC (NB I)

Esemény: Magya Kupa mérkőzés
Időpont: 2017.10.24. (kedd, 13:30)
Helyszín: Dabas

 
 
2017.10.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Cannabis Energy Nagykáta (5:6) *
 

Ledő László, az FC Dabas Futsal csapatának vezetőedzője a Nagykáta elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Kedden az OBO Arénában a nagykátai Cannabis Energy csapatát fogadtuk. Ismét egy olyan csapat ellen játszottuk, akik régóta Futsaloznak.

A mérkőzés első félidőjében ez nem látszott meg a két csapat teljesítményén. A védekezésünk stabil volt és két szép gólt szerezve 2:1-el mentünk pihenni. A második félidőben is partiba voltunk az ellenfelünkkel, igaz a végére elfogytunk. Sajnos a kidolgozott helyzeteinket sajnos nem tudtuk gólra váltani. Az utolsó másodpercekig megvolt az esélyünk a pontszerzésre, de ez végül nem sikerült.

Sebaj, emelt fővel jöhettünk le a pályáról és megint három fiatal ismerkedhetett meg ezzel a szép játékkal. Megyünk tovább, mert nekünk ez az ősz a tapasztalatszerzésről szól. Jó úton járunk, mert mérkőzésről mérkőzésre egyre egységesebb a társaság.

Gratula srácok a tegnapi teljesítményetekhez! Csak így tovább, hajrá Dabas! "

FC Dabas - Cannabis Energy Nagykáta 5:6 (2:1)
Gól: Mázsás M (3' - öngól), Balogh T (16'), Ledő L (32'), László D (37'), Ledő L (38')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.10.18.
www.fcdabas.hu
KLUB
Dabasi GÓL-helyzet *
 

Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványát az alábbi linkre vagy a címlapra kattintva Online formában is megtekintheti.

Dabasi GÓL-helyzet - 2.évfolyam, 12.szám

 
 
2017.10.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
FC Dabas: Futsal
 
Futsal
FC Dabas - Cannabis Energy Nagykáta
5:6 (2:1)
 
2017.10.11. (kedd, 21:15)
Gól:
- Mázsás M (3' - öngól)
  MLSZ Jegyzőkönyv - Balogh T (16')
  Eredmények / Tabella - Ledő L (32')
    - László D (37')
    - Ledő L (38')
     

 
 
2017.10.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
FC Dabas: Öregfiúk / Veterán
 
Öregfiúk
Vasadi RSC - FC Dabas
0:12 (0:7)
 
2017.10.16. (hétfő, 18:00)
Gól:
- Danyis A (8')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Pasztyerik F (11')
  Eredmények / Tabella - Danyis A (25')
    - Wrábel J (29')
    - Bálint G (30')
    - Pasztyerik F (32')
    - Wrábel J (36')
    - Wrábel J (40')
    - Wrábel J (42')
    - Sajó A S (52')
    - Kőszegi Z (57')
    - Danyis A (77')
     
Veterán
Malév SC - FC Dabas
2:3 (1:1)
 
2017.10.16. (hétfő, 18:00)
Gól:
- Szeibert G (8')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Leskó A (44')
  Eredmények / Tabella - Gomola I (46')
     

 
 
 
2017.10.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Dánszentmiklós KSK - FC Dabas III (3:4) *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője a Dánszentmiklós elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Vasárnap Dánszentmiklósra látogattunk. A pálya talaja elég rossz volt és egy igen kemény és egyben elég durva ellenféllel kellett megmérkőznünk.

Sajnos nem tudtuk felvenni a meccs ritmusát és az első komoly hibánkat góllal büntette ellenfelünk. Ezután gyors gólváltás következett. Fordítottunk két szép akció gólnak köszönhetően, de sajnos ellenfelünk is két szép gólt rúgott, így 3:2 lett a félidő oda.

A második játékrészben mindent megpróbáltunk, hogy a győzelmet megszerezzük, de sajnos semmi nem sikerült. Nagy harc folyt a pályán, a hazai csapat mindent elkövetett, hogy megszerezzék a három pontot. A meccslabdájuk meg is volt ehhez, egy szép kontrából csak az üres kapuba kellett volna lőni a labdát... szerencsére ez nem sikerült!
Az utolsó 15 percben még nagyobb fokozatba kapcsoltunk, de sajna a gól még mindig váratott magára. A 79. percben megtört a hazai csapat és egyenlíteni tudtunk, sőt, 4 percre rá megszereztük a vezetést, ami egyben a győzelmünket is jelentette.

El kell ismernem, hogy a hazaiak minimum az egy pontra rászolgált volna, mert sokat dolgoztak és küzdöttek. Gratulálok a Dánszentmiklós csapatának, nehéz ellenfél volt.

Folytatás szombaton a második helyezett Inárcs VSE ellen! Várunk szeretettel mindenkit!

Hajrá Dabas! "

Dánszentmiklós KSK - FC Dabas III 3:4 (3:2)
Gól: Hank J (14'), Petró Z (19'), Petró Z (26') ill. Bálint Z (16'), Fehér A (18'), Pribék T (79'), Pribék T (83')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.16.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: RKSK - FC Dabas (1:2) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"A pálya talajahagyott ugyan némi kívánnivalót maga után, azonban így is a támadófutballt helyeztük előtérbe. Az első félidőben egyértelműen domináltunk, birtokoltuk a labdát, erre a semmiből kaptunk egy gólt, megjegyzem egy igen kétes szituációt követően. Ezt követően küzködtünk, kapufákat rúgtunk, de csak nem jött össze az egyenlítés. Félidőben mondtam a srácoknak, hogy ne adjuk fel, csináljuk tovább a dolgunkat. A második játékrészben a hazaiak eldönthették volna a mérkőzést, de szerencsére nem éltek a kínálkozó lehetőséggel, így továbbra is mérkőzésben maradtunk. Mozgósítottuk maradék energiáinkat, továbbra sem ívelgettünk, hanem próbáltunk a földön játszani. A szerencse ezen a napon mellettünk állt ugyanis a mérkőzés hajrájában két gólt szerezve, az utolsó utáni pillanatban nyertük meg az összecsapást.

Mindenképpen megérdemeltük a győzelmet, azonban azt is hozzá kell tennem, ha bemegy a hazaiak második gólja 1:0-s állásnál, könnyen pont nélkül maradhattunk volna. Óriási mentális lökés volt ismét ez a győzelem, aminek segítségével reméljük tovább tudjuk folytatni remek szériánkat.

Készülünk a listavezető Dunaújváros elleni mérkőzésre, ami az elmúlt hetekben mutatott teljesítményünknek köszönhetően már egyértelműen a rangadó kategóriába sorolható. A DPASE egy játszós csapat, aminek mi örülünk, mivel mi is jobban tudunk teljesíteni egy ilyen ellenféllel szemben, mintha csak a küzdelem dominálna. Fizikailag és mentálisan is remek állapotban vagyunk, a győzelmeknek köszönhetően nagyon összekovácsolódott a brigád, így már alig várjuk, hogy az éllovassal is összemérhessük tudásunkat. "

RKSK - FC Dabas 1:2 (1:0)
Gól: Vattai B (14') ill. Takács K (88'), Takács K (95')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.16.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: Vác VLSE - FC Dabas Leány U16 *
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U16-os leány csapatának vezetőedzője Vác VLSE elleni idegenbeli mérkőzésüket követően az alábbiak értékelést közölte:

" Velünk számolni kell... U16-os Leány csapatunk Vácra látogatott vasárnap a soron következő bajnoki fordulóra. Tájékozódtunk ellenfelünkről, aki a tabella második helyén áll és felborítva eddigi játékstílusunkat kicsit inkább védekezésre álltunk be.

Nagyon parázs meccsnek ígérkezett, kiegyenlített játék, helyzet itt is ott is. Ellenfelünk a 38. percben megszerezte a vezetést, de tudtuk itt még semmi nem dőlt el. Nem a saját játékunkat játszottuk ugyan, de ez kellett, hogy lassítani tudjuk a Vác csapatát. Így fordultunk.

A félidőben átbeszéltünk minden lehetőségünket a csapattal, és úgy döntöttünk, most kell változtatnunk és a mi játékunkat játszva kiugrani, ami nagyon jól sikerült. Csapatkapitányunk mesterhármasával 7 perc alatt 3:1-re fordította a mérkőzést. Persze ehhez az egész csapat kellett. Óriásit fociztak a Lányok. Egytől egyig mindenki elképesztően odatette magát. Nagyon jó meccs volt.

És itt kell megemlítenem ellenfelünket. Ilyen csapattal már régen találkoztunk. Végre valóban a fociról szólt minden. Elhoztuk a 3 pontot Vácról és így Lányaink a dobogó 2. helyéről várják a következő fordulót, ahol a Békéscsaba csapatát fogadjuk hazai pályán.

Hajrá Dabas! "

Vác VLSE - FC Dabas U16 1:3 (1:0)
Gól: Horváth V E (55'), Horváth V E (58'), Horváth V E (62')

MLSZ Jegyzőkönyv

További képek

 
 
2017.10.15.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Sülysápi SE (6:2) *
 

Újabb magabiztos győzelmet aratott kettes csapatunk

A múlt hétvégi SZTK elleni győzelmet (6:0) követően ismét hat gólt szerezve gyűjtötte be az újabb három pontot az FC Dabas II. Azt meg kell ugyanakkor említenünk, hogy soros ellenfelünk az a Sülysáp volt, aki az idei szezonban még pontot sem szerzett, ettől függetlenül minden dicséret megilleti a fiúkat, hogy a mögöttük álló nehéz időszak után most így teljesítenek.

Bukovszki Balázs nyitotta a gólok sorát a 4. percben, majd Farkas Krisztián büntetőből szerzett találatával már a félidő derekán magabiztos előny birtokában futballozhattunk (2:0). A félidő vége előtt Varga Balázs (3:0) és Sándli Márk (4:0) is eredményes volt, azonban mégsem lehetett teljesen elégedett Kucsák István a látottakkal, mivel ellenfelünk a 43.percben szépíteni tudott (4:1).

A második játékrészben már csak a megszerzett három gólos előnyünkre kellett ügyelnünk, hogy nehogy eltékozoljuk. Jól kezdtük ezt a játékrészt is, az 50. percben Danyis Attila is beköszönt, így ismét visszaállt a négy gólos különbség (5:1). A 72. percben még egy utolsó fellángolása volt ugyan a vendégeknek (5:2), azonban a 85. percben az utolsó szó jogán ismét Danyis Attila volt eredményes, aki második találatával beállította a 6:2-es végeredményt.

Két mérkőzés, két győzelem, mondhatnánk remek mérleg és elindult valami ismét az FC Dabas II háza táján. Kettes csapatunk az újabb három pontnak köszönhetően négy helyezést javítva már a 11. pozícióból várhatja a 11. forduló rajtját. A következő játéknapon egy újfent hozható mérkőzés vár ránk, ellenfelünk ugyanis a 14. helyezett Tököl VSK lesz. Reméljük NB III-as csapatunkhoz hasonlóan az FC Dabas II is elkapott egy remek szériát, ami ki tudja mikor ér véget...

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.15 (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas II - Sülysápi SE 6:2 (4:1)

FC Dabas II: Gerstenbrein G - Kovács R (Filyó G - 70'), Lázár T, Botlik G, Danyis A, Bukovszki B ( Gáspár T - 51'), Farkas R (Kovacsik T - 51'), Sándli M (Riesz D - 51'), Farkas K (Dabasi K - 65'), Danyis J, Varga B

Csere: Volenszki G, Riesz D, Filyó G, Gáspár T, Kucsák I, Dabasi K, Kovacsik T

Gól: Bukovszki B (4'), Farkas K (24'), Varga B (39'), Sándli M (42'), Danyis A (50'), Danyis A (85') ill. Vasadi R (43'), Tóth T (72')

MLSZ Adatbank

További képek

 
 
2017.10.15
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Dánszentmiklós KSK - FC Dabas III (3:4) *
 

Hátrányból fordítva hoztuk el a három pontot

Nehéz mérkőzésen van túl hármas csapatunk. Ledő László tanítványai éllovashoz méltóan ugyan begyűjtötték a három bajnoki pontot, azonban keményen meg kellett izadniuk a fiúknak a sikerért.

Noha a hazaiak Hank János révén már a 14. percben előnybe kerültek (1:0), mégsem örülhettek túl sokáig. Bálint Zoltán és Fehér Attila góljainak köszönhetően két perc alatt megfordítottuk az eredményt (1:2). Sajnos ellenfelünk sem tétlenkedett, szinte a középkezdést követően egy újabb gólt szerezve ismét eldöntetlen volt az állás (2:2). A 26. percben ráadásul újfent eredményesek voltak a hazaiak, így ismét futhattunk az eredmény után (3:2). Ezt követően egy hosszú gólcsend következett, majd mikor már a házigazdák azt érezhették, hogy talán megvan számukra a mérkőzés, akkor érkezett Pribék Tibor és a 79. és a 83. percben szerzett találataival lényegében megnyerte csapatunk számára az összecsapást (3:4).

Nehéz szülés volt, főleg úgy, hogy a Dánszentmiklós közel sem az élmezőnyhöz tartozik. Sejthető volt, hogy nem lehet minden mérkőzésen brillírozva, teljesen hibátlan mérleget produkálva bajnokságot nyerni, azonban szerencsére a fiúk a rosszabb napokon is állják a sarat.

A következő fordulóban nem csupán a forduló, hanem alighanem az őszi szezon legjobban várt rangadóját játsszuk. Ellenfelünk az az Inárcs VSE lesz, aki jelenleg a második pozíció büszke tulajdonosa. Legfőbb riválisunk hátránya mindössze három pont, így vereséget egész egyszerűen nem szenvedhetünk, azonban ha legyőzzük őket hazai pályán, lényegében őszi bajnoknak mondhatjuk magunkat.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.15 (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dánszentmiklós

Dánszentmiklós KSK - FC Dabas III 3:4 (3:2)

FC Dabas III: Gogolák K - Bálint Z, Bálint G, Szabados K, Fehér A, Pasztyerik F, Zelovics A, Pribék T, Laczkó Z, Fodor G, Tihany D

Csere: Ledő L, Balogh T, Györgyövics I, Rutterschmid K, Bálint M, Mata P

Gól: Hank J (14'), Petró Z (19'), Petró Z (26') ill. Bálint Z (16'), Fehér A (18'), Pribék T (79'), Pribék T (83')

MLSZ Adatbank

További képek

 
 
2017.10.15.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 10. Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 
Vasárnap - 2017.10.15.
Kozármisleny FC
-
Budapest Honvéd-MFA II
3 : 1
Iváncsa KSE
-
Paksi FC II
0 : 3
 
 
2017.10.14.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: RKSK - FC Dabas (1:2) *
 

A hajrában szerzett két góllal elhoztuk a három pontot

Azzal már a mérkőzés előtt tisztában voltunk, hogy roppant nehéz összecsapás vár ránk az RKSK otthonában, azonban azt, hogy valóban ilyen nehéz lesz a három pont megszerzése, nem igazán sejtettük.

Sajnos már az első negyed óra végén hátrányba kerültünk (1:0), így majdhogynem az egész mérkőzésen szaladhattunk az eredmény után. A csapat akaratát dicséri, hogy nem adta fel sem az első félidőben, sem a második játékrészben. A várva-várt gól, illetőleg gólok végül megérkeztek, azonban már-már horrorisztikus végjátékot produkálva fordítottuk meg az összecsapást. A csereként beálló Takács Kornél ismét remekül szállt be, hórihorgas játékosunk előbb a 88. percben kiegyenlített (1:1), majd a ráadásban, a 95. percben második találatát megszerezve megnyerte csapatunk számára a mérkőzést (1:2). Fantasztikus végjáték volt, ez nem vitás és végre a szerencse is mellénk szegődött, így tovább gyarapíthattuk veretlenül megvívott mérkőzéseink számát.

Sorozatban elért negyedik győzelmünknek köszönhetően (egy pozíciót ismét javítva) már a hatodik helyről várhatjuk a vasárnapi játéknap alakulását, de ami szintén jelzés értékű, hogy a harmadik SZEOL SC és a második PMFC csupán három, míg az éllovas Dunaújváros mindössze 4 pont távolságra található tőlünk.

Fantasztikus formában van NB III-as csapatunk, így kirobbanó önbizalommal és egyben bizakodással telve várhatjuk a jövő hétvégi bajnoki mérkőzésünket, amit a listavezető DPASE ellen vívunk hazai pályán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.14 (szombat, 15:00)
Helyszín: Budapest

RKSK - FC Dabas 1:2 (1:0)

FC Dabas: Sebestyén I - Földes M (Csordás S - 75'), Makrai E, Eördögh L, Fritz A, Fitos L, Erős R, Sárközi N (Szűcs L - 78'), Csepregi R, Kiss V (Takács K - 52'), C Dalibor

Csere: Scheilinger Gy, Szűcs L, Sándli M, Csordás S, Takács K, Filyó G

Gól: Vattai B (14') ill. Takács K (88'), Takács K (95')

MLSZ Adatbank

További képek

 
 
2017.10.14.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 10. Forduló - Szombati mérkőzések
 
Szombat - 2017.10.14.
Makó FC
-
Pécsi MFC
0 : 7
RKSK
-
FC Dabas
1 : 2
Duna-Aszfalt TVSE
-
SZEOL SC
2 : 0
Szekszárdi UFC
-
Vecsési FC
3 : 3
Szentlőrinc SE
-
Hódmezővásárhelyi FC
3 : 1
DPASE
-
Mórahalom VSE
2 : 1
 
 
2017.10.14.
www.fcdabas.hu
NŐI
FC Dabas: Leány U16
 
U19
Vác VLSE - FC Dabas U16
1:3 (1:0)
 
Gól:
- Horváth V E (55')
    - Horváth V E (58')
    - Horváth V E (62')
     

 
 
2017.10.14.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 
U19
FC Dabas U19 - Mezőkövesd-Zsóry FC
0:5 (0:1)
 
Gól:
-
     
U17
FC Dabas U17 - Mezőkövesd-Zsóry FC
1:6 (0:2)
 
Gól:
- Czili B (87')
     
U15
Testvériség SE - FC Dabas U15
2:1 (0:0)
 
Gól:
- Kovalik N (65')
     
U14
Testvériség SE - FC Dabas U14
4:1 (1:0)
 
Gól:
- Kocsír K (53')
     

 
 
2017.10.14.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - Mezőkövesd-Zsóry FC (1:6) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" Bosszantó mérkőzésen vagyunk túl. Pár játékosunk azt hitte, hogy a buli foci elég lesz a mai napon. Mind ez a kishitűséggel párosulva, arra volt elegendő, hogy nagy pofont kapjunk.

Az első félidőben 20 percig nem mertünk kinyílni, a saját térfelünkön védekeztünk mind a 10-en, amely eredményesnek bizonyult, hiszen megúsztuk kapott gól nélkül, de a kontráknál elvitt minket a lendület, amelyet ellenfelünk hamar kihasznált. A szünetre 2:0-s hátrányba vonultunk, ahol Mata kapufájával szépíthettünk volna az első játékrészben. Ellenfelünk dominált végig, amihez mi partnerek voltunk a középpályán, hiszen agresszivitás nélkül nem lehet párharcot nyerni. Gyakorlatilag a leggyengébb teljesítményt nyújtottuk a tengelyben lévő posztokon a mai mérkőzésen. Voltak játékosaink, akik mintha leblokkoltak volna és szinte megerőltetett sprint nélkül hozták le az első félidőt. Ez a sebesség egy ilyen szintű csapat ellen nagyon kevés, ezért váltani is kellett.

A második játékrészben már egy fokkal jobban mutatott a játékunk, mertünk futballozni, labdát birtokolni, s végre a támadó szekcióban életre keltünk. Az első félidőben tapasztalt pontatlanság, akaratgyenge mentalitás valamelyest változni látszott, de még így is ellenfelünk uralta a meccset, azonban egyre többször jutottunk már el az ellenfél kapujáig. Feladtuk a bunker futballt, s kimerészkedtünk az ellenfelünk térfelére. Volt annyi lehetőségünk a kapusukkal szemben, hogy akár több gólt is szerezzünk, de a helyzetek kimaradtak és a kinyílt területeken azonnal megkontráztak minket a gyors támadóik. Egyszerűen sebességben megvertek minket, talán ha ismét visszazártunk volna a saját térfelünkre, megússzuk kevesebből, de nem így volt, hiszen gólokat akartunk szerezni. Végül Czili Bence betalált, így szépíteni tudtunk, de valójában a helyzeteinkből mindösszesen csak ezt tudtuk értékesíteni. Míg ellenfelünk 12 helyzetből rúgott hat gólt, addig mi az öt ziccerből csak egyet, amely rávilágít, hogy miért vagyunk gólszegények.

Sajnos nem tudjuk levetkőzni az amatőr dolgainkat, berögződéseinket, amelyekkel folyamatosan kellemetlen helyzetbe hozzuk magunkat. Rosszul lehet futballozni, ahogy az első 45 percben tettük, de lélektelenül, gyáván nem! Kíváncsi leszek, hogy mikor leszünk teli vérrel, ahogy azt az ellenfelünkön tapasztaltuk, mert lassan kezdem feldobni a pacskert a kispadon. Nem ismerek rá egy két labdarúgónkra, gyakorlatilag úgy hoztuk le sterilen a mérkőzést, hogy kirúgtak minket a gatyánkból, mi pedig aranyoskán, egy fault nélkül hoztuk le a találkozót. Van mit tanulni bőven, ha ezen a színvonalon akarunk futballozni, mint ellenfelünk. A pozitívum, hogy a vártnál több lehetőségünk is akadt, amelyből legalább egyszer bevettük a Mezőkövesd kapuját.

Hajrá FC. Dabas! "

FC Dabas U17 - Mezőkövesd-Zsóry FC 1:6 (0:2)
Gól:Czili B (87')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.10.13.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: 2017. október 14-17.
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétvégi és jövő hét eleji menetrendjét tekinthetik meg:

csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas
Szombat, 15:00
RKSK - FC Dabas
FC Dabas II
Vasárnap, 14:00
FC Dabas II - Sülysápi SE
FC Dabas III
Vasárnap, 14:00
Dánszentmiklós KSK - FC Dabas III
FC Dabas Öregfiúk
Hétfő, 18:30
Vasadi RSC - FC Dabas
FC Dabas Futsal
Kedd, 21:15
FC Dabas - CE Nagykáta
FC Dabas U19
Péntek, 16:00
FC Dabas U19 - Mezőkövesd-Zsóry SE
FC Dabas U17
Péntek, 16:00
FC Dabas U17 - Mezőkövesd-Zsóry SE
FC Dabas U15
Szombat, 10:00
Testvériség SE - FC Dabas U15
FC Dabas U14
Szombat, 12:00
Testvériség SE - FC Dabas U14
FC Dabas U9
Szombat, 9:30
Bozsik Fesztivál U9 - Dabas
FC Dabas U7
Szombat, 9:30
Bozsik Fesztivál U9 - Dabas
FC Dabas Leány
Szombat, 14:00
Vác VLSE - FC Dabas U16
 
 
2017.10.13.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Viadukt-SE Biatorbágy - FC Dabas (4:6) *
 

Ledő László, az FC Dabas Futsal csapatának vezetőedzője a Biatorbágy elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Szerdán a 4. fordulóban a Biatorbágy csapatához látogattunk. Ezen a mérkőzésen mindenben felülmúltuk az ellenfelünket. Szervezetten védekeztünk és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Magabiztosan játszottunk, nem volt kétség, hogy ezen az estén megszerezzük az első győzelmünket. Sajnos arra még oda kell figyelni, hogy kisebb kihagyást vagy könnyelmű játékot az ellenfél könyörtelenül kihasználja és bünteti.

Megyünk tovább és megpróbáljuk a következő ellenfelünk dolgát is megnehezíteni jövő hét en kedden hazai pályán. 

Hajrá Dabas!  "

Viadukt-SE Biatorbágy - FC Dabas 4:6 (1:3)
Gól: Mráz I (4'), Duhaj Á (14'), Riesz D (15'), Duhaj Á (24'), Ulicska Zs (34'), Fodor G (38')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.09.13.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U11 *
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a vasárnapi Megyei Kiemelt és a hétfői Alközponti Bozsik Tornát követően az alábbi beszámolót közölte:

" Vasárnap hazai rendezésű Kiemelt Bozsikon vettünk részt. Sajnos ezen a napon a játék akadozott. Álmosan és körülményesen kezdtük a tornát. Ez abban mutatkozott meg, hogy a mozgásokat nem csináltuk meg, fegyelmezetlenül védekeztünk és nem voltunk határozottak a támadásoknál sem. El kellett telnie két mérkőzésnek, amíg felébredtek a srácok. Az utolsó két mérkőzésen már lehetett látni olyan dolgokat, amit megbeszéltünk együtt az öltözőben. Sajnos sok gyakorlás kell még, hogy minden klappoljon és csapatként funkcionáljunk. De ezekben a srácokban van lehetőség és lehet velük dolgozni.

A hétfői napon Alközponti Bozsikot rerndeztünk. A mérkőzéseken mi domináltunk és irányítottuk is az összecsapásokat. Azonban itt is el lehet mondani, hogy a mozgások nincsenek meg, a védekezést messziről csináljuk, illetve van aki azt se tudja, mit kell tennie és hova kell helyezkednie.  De ezért szép ez a edzői szakma.

Hajrá Dabas! "

 
 
2017.10.13.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: RKSK - FC Dabas *
 

Az RKSK otthonában folytatnánk remek szériánkat

Szombat délután a tabella 11. helyén álló Rákosmente KSK látja vendégül NB III-as első csapatunkat. Erős Károly fiai kimagaslóan teljesítenek az elmúlt hetekben. Hat mérkőzés óta veretlenek vagyunk, legutóbbi három bajnokinkat kivétel nélkül megnyertük, de ami még ennél is fontosabb, a 4. fordulóban még sereghajtóként szerénykedtünk, jelenleg pedig már a középmezőny első feléhez tartozunk és mindössze három pontra vagyunk a dobogós Pécstől lemaradva.

Ennek tükrében természetesen mindenképpen pontért vagy inkább pontokért utazunk a fővárosba az RKSK otthonába. Ellenfelünk jelenlegi formájára szintén nem panaszkodhat, mivel vendéglátóink az elmúlt két mérkőzésükön hat pontot gyűjtöttek, így ők is minden bizonnyal megfelelő önbizalommal és bizakodással várják a szombat délután 15 órakor útjára induló NB III-as összecsapást.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: RKSK - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.14. (szombat, 15:00)
Helyszín: Budapest, Rojik Sporttelep

 
 
2017.10.13.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas II - Sülysápi SE *
 

A sereghajtó Sülysápot fogadja kettes csapatunk

Hét mérkőzéses negatív szériánkat megtörve, 6:0-ásm már-már kiütéses győzelmet arattunk a Szigetszentmiklós ellen az elmúlt fordulóban. Az idegenbeli diadal talán a lehető legjobbkor érkezett, ez ugyanis reméljük megfelelő lökést ad majd csapatunknak a soron következő "kiesési" rangadó előtt. Az utolsó helyen szerénykedő Sülysápot fogadjuk, akik ellen nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése. Soros ellenfelünk nemhogy győzelmet, de még pontot sem szerzett az idei szezonban, így attól függetlenül, hogy csupán egy helyezés választ el minket közvetlen riválisunktól, egyértelműen mi számítunk az összecsapás esélyesének.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas II - Sülysápi SE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.15. (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas

 
 
2017.10.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Magyar Kupa - Jegyinformáció
 

NB III-as első csapatunk 2017.október 24-én (kedden) 13:30 órás kezdéssel játssza soron következő Magyar Kupa mérkőzését. Mint ismeretes, Erős Károly játékosai az OTP Bank Liga NB I listavezetőjével, a Videoton FC-vel mérhetik össze tudásukat a legjobb 32 közé kerülésért.

Mérkőzés: FC Dabas (NB III) - Videoton FC (NB I)

Esemény: Magya Kupa mérkőzés
Időpont: 2017.10.24. (kedd, 13:30)
Helyszín: Dabas

A Dabason megrendezésre kerülő összecsapásra a jegyek már elővételben is megvásárolhatóak az FC Dabas Sportközpontjában (a recepción, hétköznap délutánonként, 15 órától).

JEGYÁRAK

- Teljes árú: 1 200 Ft

- Diák/nyugdíjas: 800 Ft (diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány bemutatásával)

 
 
2017.10.12.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: FC Dabas Leány U16 *
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U16-os leány csapatának vezetőedzője az első négy bajnoki fordulót követően az alábbiak beszámolót közölte:

FC Dabas - Jászberény 9:1

Megfogyva bár, de törve nem... Vasárnap délelőtt 10 órás kezdettel hazai pályán U16 Leány csapatunkkal lejátszottuk első bajnoki mérkőzésünket. Tavalyi szezonunkhoz képest nagyon sok minden változott. Létszámban igen csak megfogyatkoztunk, sajnos iskolaváltás miatt sok játékostól búcsúznunk kellett, ezért jelen pillanatban a keretünk 11 főből áll. A bajnokságban is történtek változások. Keresztpályából háromnegyed pályára léptünk, 1*20 perces játékidőből pedig 2*40-be. Számítottunk erre és így is készültünk. A felkészülésünket is ennek tükrében állítottuk össze.

Tudtuk hogy nem lesz egyszerű dolgunk, kis létszámmal dolgoztunk végig, de a lányok becsülettel végigcsinálták a felkészülést, aminek első mérkőzésünkön a Jászberény ellen meg is lett az eredménye. 9:1-es fölényes győzelmet arattunk (Horváth Vivien 6 gól, Gendur Gina 3 gól).

Azt gondolom, kondícionálisan meg vagyunk a háromnegyed pályára, illetve játékban is rengeteget fejlődtünk. Kimagaslónak mondhatom az egyéni fejlődést a Lányoknál. A mai mérkőzésen olyan egyéni megoldásokat láthattam több játékosunknál, ami mindenképpen dicséretet érdemel.Látom a Lányokon, hogy egy adott szituációban már látják, hogy több lehetőségük van, és megpróbálják a lehető legjobb döntést hozni. Már nem szabadulunk a labdától, hanem megjátszuk! 

Gratulálok Mindenkinek! Hajrá Dabas!

FC Dabas - Szeged 0:4

Szeptember 16-án idegenben, Rúzsán léptünk pályára a Szeged ellen. Számunkra ismeretlen csapat volt, nem tudtuk, mire számíthatunk. Most mondhatnám azt, hogy fizikálisan, felépítésileg nem voltunk sehol ellenfelünkhöz képest, de ez szinte minden csapattal szemben így van. 1-2 fejjel alacsonyabbak vagyunk, mint a velünk szemben álló játékosok általában. Mivel mindig tudjuk, mire számíthatunk törekszünk arra, hogy ne jussunk el a mérkőzésben addig, hogy fizikálisan kelljen egy párharcot megnyernünk, sok passzos játék - gyorsaság.  

Sajnos erről a mérkőzésről sok mindent nemtudok leírni. 4:0-ra kikaptunk, de végig álltuk a sarat, én azt mondom, ha a játékvezető nem az ellenfelünk edzőjének bemondásaira fúj, a partjelző pedig nem az említett Kollégával és padon űlő játékosaival beszélget, nevetgél,  és nem fújják szét a meccset, akkor akár egy döntetlen is lehetett volna. Mindettől függetlenül ellenfelünk szépen játszott és szimpatikus jó játékstílust képviselő csapattal ismerkedhettünk meg.

Hajrá Dabas!

FC Dabas - Cegléd 9:1

Szeptember 23-án, az első fordulóban elhalasztott mérkőzésünket játszottuk le idegenben a Cegléd csapata ellen. Nagyjából tudtuk mire számíthatunk, hiszen előző szezonban egy bajnokságban voltunk a Cegléd csapatával. Szép játékkal, fölényes győzelmet arattunk. Ugyan nagy gólkülönbséggel zárult a mérkőzés, mégis azt mondhatom, hogy jó mérkőzés volt, nagyon sokszor volt ellenfelünk veszélyes a kapunkra, de a gólok nálunk jöttek.

Csapatunk egyre jobban összekovácsolódik, nagyon nagy az összetartás a pályán is, amit nagyon jó kívülről is látni. Megbíznak egymásban, egyre több a játék. Menetelünk előre, cél a dobogó.

Hajrá Dabas!

FC Dabas - Dorog  4:4

Október 1-én hazai pályán fogadtuk a Dorog csapatát. Ismét egy olyan mérkőzés várt rank, ahol nem tudhattuk mire számíthatunk. Ismeretlen ellenfél. Mit mondhatnék erről a mérkőzésről.sokkoló volt mindannyiunk számára. Olyan csapattal találkoztunk most a pályán, akiktől mást sem láttunk-hallottunk, mint a káromkodást, a verekedést. Elfogadhatatlan volt a stílus, 15 éves Leány játékosok, minősíthetetlen volt.  Pszichésen megtörtek minket, és látszott hogy ez nagyon nehéz mérkőzés lesz.

Az első félidő nagyon rosszul sikerült, a félidőben kicsit sikerült a fejekben rendbe tenni a dolgokat és felrázni a Lányokat, így már a második félidőben mi domináltunk. Nem vagyunk ehhez a stílushoz hozzászokva, nálunk ez nem megengedett. Minden esetben Tiszteld Ellenfeled! Hát ez itt most nagyon nehéz feladat volt. Szakmailag rettenetesen nehéz lenne értékelni ezt a mérkőzést. Küzdöttünk a túlélésért. Nagyon büszke voltam a csapatra, a legdurvább helyzetben sem hazuttolták meg önmagukat és méltón viselték a Dabas mezt.

Hajrá Dabas!

 
 
2017.10.12.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Somos SE - FC Dabas U19 (1:9) *
 

Turcsik Gergő, az FC Dabas U19-es csapatának vezetőedzője a Somos elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Hétvégén Somosra látogattunk. Sajnos hiányzott több játékosom is. Egy olyan csapathoz jöttünk, akik idáig csak vereséget szenvedtek. Fölhívtam a fiúk figyelmét, hogy nehogy megégjünk, mert akkor....

Viszont pár játékos nem érezte át, hogy miről beszélek. A 6. percben Kőszegi Zoli megszerezte a vezetést és már a 13. percben egalizált is az ellenfél. Hozzáteszem, utána két ziccert hagyott ki a hazai csapat, így bele kellett nyúlnom a meccsbe és már a 35. percben hármat cseréltem! Ha ezt nem teszem meg és a cserék nem lendítenek a játékon, nagyon melegbe lettünk volna. Hála az égieknek jól szálltak be a meccsbe. Félidő 3-1 ide.

Öltözőben egy picit "túl őszinte voltam"... A második félidőben egy másik csapat futott ki a pályára, 6-0 ide, esélyt sem adva az ellenfélnek. A meccs embere az a Kőszegi Zoli, aki a Gödöllő ellen nem játszott, meg is beszéltük, hogy nem tetszett az egész heti munkája. Meghallotta szavamat, a héten olyat nyújtott edzéseken, ami után nem jöhetett más csak ez, egy "Mesternégyes"! Gratulálok Zoli, így tovább. Büszke voltam Rád és a Csapatra is, hiszen idegenben rúgtunk 9 gólt és elhoztuk a három pontot!

Szombaton a Mezőkövesd látogat hozzánk, eldől, merre megyünk. Sérültekkel, eltiltottal vágunk neki a rangadónak! A mérlegünk ellenük, 2 meccs, 2 győzelem. Remélem, átérzik a srácok a fontosságát a meccsnek, mert ez más szint lesz, mint egy Somos!

Hajrá Dabas, Hajrá U19!"

Somos SE - FC Dabas U19 1:9 (1:3)
Gól: Kőszegi Z Z (6'), Kőszegi Z Z (38'), Duhaj Á (40'), Duhaj Á (49'), Fodor G (56'), Duhaj Á (60'), Kőszegi Z Z (76'), Kőszegi Z Z (81'), Nyerges P (88')

MLSZ Jegyzőkönyv

Osztályzatok (T.G.):Isztolyka (0) - Nyerges (7) - Krizsán (0), Horváth (7), Zsíros (5) - Balogh (5), Fodor (6), Dobler (6),  KŐSZEGI (10),  Mészáros (6), Márton (5) Csere: Riesz (8), Radácsi (8), Duhaj (8)

 
 
2017.10.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
FC Dabas: Öregfiúk / Futsal
 
Öregfiúk
FC Dabas - Nagykáta SE
10:2 (4:1)
 
2017.10.09. (hétfő, 18:00)
Gól:
- Wrábel J (14')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Danyis A (19')
  Eredmények / Tabella - Danyis A (25')
    - Wrábel J (27')
    - Pasztyerik F (46')
    - Wrábel J (62')
    - Danyis A (69')
    - Sajó A S (71')
    - Gosztonyi J (75')
    - Wrábel J (77')
     
Futsal
Viadukt-SE Biatorbágy - FC Dabas
4:6 (1:3)
 
2017.10.11. (szerda, 21:30)
Gól:
- Mráz I (4')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Duhaj Á (14')
  Eredmények / Tabella - Riesz D (15')
    - Duhaj Á (24')
    - Ulicska Zs (34')
    - Fodor G (38')
     

 
 
2017.10.11.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Somos SE - FC Dabas U17 (0:4) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Somos elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" Figyelmeztető információkat kaptunk a mérkőzés előtt ellenfelünkről, hogy hazai környezetben fekete lóként szerepelnek, senki nem tudja kiszámítani, hogy milyen erősséget képviselnek. A tavalyi eredményeikből kiindulva, bajnokesélyes társulatra tippeltünk a rajtnál, de az óta sok víz lefolyt a Dunán és sok minden megváltozott, többek között az is, hogy a csapatuk nagy része visszaigazolt Salgótarjánba, amelyet tapasztaltunk is a bőrünkön pár héttel ezelőtt. A tabellából kiindulva a mérkőzés előtt az ellenfelünk az utolsó helyen tanyázott, amelynek tudatában bátrabban mertem kijelölni a kezdő tizenegyet, ahol olyan labdarúgóink is szerepet kaptak, akik eddig kevesebb játéklehetőséghez jutottak.

Az első félidőben mutatott játékkal nem is volt gond, hiszen hamar kétgólos vezetéshez jutottunk, amelyeket sorba követtek a helyzetek és a gólok, így 4:0-s előnnyel vonulhattunk a szünetre. A játék nem volt rossz, azonban ehhez kellett a kellemes ellenfelünk produkciója is.

A második félidőre mind a 6 cserénk beszállt a mérkőzésre, amely némi zavart okozott a támadójátékunkban. Kidolgoztuk a helyzeteket, azonban sok esetben a szerencse is elpártolt mellőlünk, hiszen olykor kapufa hegyek sorakoztak a befejezéseinknél. Ahogy telt az idő, úgy csökkent a motivációnk is a mérkőzésen, amelyre ellenfelünk viselkedése is rátett egy lapáttal, már sajnos mindenhez hasonlított a meccs, csak nem III. osztályú bajnokihoz. Megjegyzem, hogy ez nem rajtunk múlt.

Azért nem örülök ennek, mert a következő héten a listavezető Mezőkövesd látogat hozzánk, akik biztos, hogy megzabálnak minket, ha ezt a tempót képviseljük, amelyre lealacsonyodtunk. A győzelmet és a három pontot begyűjtöttük, nagyot kirándultunk, szívtunk egy kis Szlovák levegőt, majd indultunk haza. A hétfői edzésen nem volt különösebb pihenőre okunk, így bepótoltuk a mérkőzésen kimaradt terhelést.

Hajrá FC Dabas!"

Somos SE - FC Dabas U17 0:4 (0:0)
Gól: Lang A (3'), Vörös T (4'), Vörös T (19'), Mata T (38')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.10.10.
www.fcdabas.hu
KLUB
Nyílászárók beépítése
 

A szerelőbeton elkészültét követően megérkeztek az épület nyílászárói, amelyeket a kivitelezésért felelős szakemberek annak rendje és módja szerint el is kezdtek beépíteni...

(A képek 2017. október 3. és 4-i állapotot tükrözik)

További képek

Eddigi munkálatok

 

 

 
 
2017.10.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Duna-Aszfalt TVSE (3:1) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Tiszakécske elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Az első félidő egyértelműen a miénk volt, ekkor szinte osztálykülönbség volt a két csapat között. Ellenfelünkről tudtuk, hogy harcos, jó csapat, ennek megfelelően nem engedtük őket kibontakozni, így lényegében helyzetük sem volt az első játékrészben. Fizikálisan nagyon rendben voltunk, kevés hibával játszottunk és végre a helyzeteinket is megfelelően használtuk ki. Szép támadásokat vezettünk, szép gólokat rúgtunk, tehát elégedett lehettem a látottakkal.

Nagyon jó szériát tudhatunk magunkénak, így önbizalommal telve készülhetünk a soron következő RKSK elleni idegenbeli mérkőzésünkre. "

FC Dabas - Duna-Aszfalt TVSE 3:1 (1:0)
Gól: Erős R (34'), Makrai L (57'), Fitos L (81') ill. Benkó B (54')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III - Ceglédberceli KSE (5:1) *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője a Ceglédbercel elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Szombaton egy jó formába lévő Ceglédbercel volt a soron következő ellenfelünk. A mérkőzést teljesen más felfogásban kezdtük és ez meg is látszott, mert már a 4. percben egy szép akció végén megszereztük a vezetést. Az első félidőben nagy harc folyt a pálya középső harmadában, egy-két lehetőséget ugyan kidolgoztunk, de maradt az 1:0 a félidő végén. Ellenfelünk a második félidőben megpróbált minket letámadni, de egy szép kontrából az előnyünket növelni tudtuk (2:0). Tudatosan átengedtük az ellenfelünknek a területet és próbáltunk kontrákból helyzeteket kialakítani. Kézben tartottuk a mérkőzés, még úgy is, hogy Berceliek szépen aprítottak minket és néha a spori is furcsán látta a szituációkat. Büntetőből megszereztük a 3. gólunkat és úgy látszott, hogy el is dőlt a meccs (3:0). Azonban sajnos ajándékoztunk nekik egy gólt. Teljesen kitámadtak az egyenlítés érdekében, de a vége előtt még két szép góllal tovább tudtuk növeltük az előnyünket és ezzel bebiztosítottuk a győzelmünket a mai napon.

GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!

Folytatás vasárnap Dánszentmiklóson.

Hajrá Dabas! "

FC Dabas III - Ceglédberceli KSE 5:1 (1:0)
Gól: Pribék T (4'), Pribék T (50'), Tihany D (65'), Pasztyerik F (85'), Pasztyerik F (85') ill. Horváth R (77')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Duna-Aszfalt TVSE (3:1) *
 

Bravúros hazai győzelem a dobogós Tiszakécske ellen

Tovább szárnyal az FC Dabas NB III-as első kerete. Erős Károly tanítványai ezúttal a fordulót megelőzőleg a második helyezéssel büszkélkedő, újonc Duna-Aszfalt Tiszakécskei VSE csapatával mérkőztek meg vasárnap kora délután Dabason. Remek szériával a hátunk mögött fogadtuk riválisunkat, és ahogy az előző hetekbe, úgy most sem kellett csalódnunk játékosainkban.

Az első fél óra gólcsendjét követően a 34. percben Erős Ronald révén megszereztük a vezetést (1:0), amit az első játékrész végéig meg is tudtunk tartani, így minimális előny birtokában fordulhattunk rá a második játékrészre. A folytatásban sajnos a vendégeknek sikerült kiegyenlíteniük (1:1), azonban örömük mindössze pár percig tarthatott, mivel az 57. percben Makrai László találatával ismét nálunk volt az előny (2:1). Innentől kezdve pedig már nem adtuk meg ellenfelünknek az újbóli felzárkózás lehetőségét, sőt a 81. percben Fitos László jóvoltából megszereztük harmadik találatunkat is (3:1), amivel lényegében le is zártuk az összecsapás és a három pont sorsát.

Újabb győzelmünknek hála immáron hat mérkőzésesre duzzadt veretlenségi sorozatunk, az elmúlt három bajnokit pedig kivétel nélkül megnyertük. Tabellán elfoglalt helyezésünk is ennek megfelelően egyre kedvezőbb, jelenleg már a 7. helyről várhatjuk a jövő hétvégi RKSK elleni idegenbeli mérkőzésünket. Ami szintén pozitívum és kiemelendő, a dobogó legalsó fokán található Pécsi MFC már csupán három egységre, a listavezető SZEOL pedig mindössze két győzelem távolságra található.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.08 (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Duna-Aszfalt TVSE 3:1 (1:0)

FC Dabas: Sebestyén I - Földes M, Makrai E, Eördögh L, Fritz A, Kiss V (Sándli M - 76'), Csepregi R (Takács K - 56'), Erős R, Sárközi N, Fitos L ( Szűcs L - 84'), C Dalibor

Csere: Scheilinger Gy, Kiss D, Szűcs L, Sándli M, Csordás S, Takács K, Filyó G

Gól: Erős R (34'), Makrai L (57'), Fitos L (81') ill. Benkó B (54')

MLSZ Adatbank

További képek

 
 
2017.10.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 9. Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 
Vasárnap - 2017.10.08.
SZEOL SC
-
Kozármisleny FC
1 : 0
FC Dabas
-
Duna-Aszfalt TVSE
3 : 1
Mórahalom VSE
-
Rákosmente KSK
1 : 2
Vecsési FC
-
Szentlőrinc SE
1 : 2
Paksi FC II
-
Szekszárdi UFC
0 : 3
Pécsi MFC
-
Hódmezővásárhelyi FC
3 : 1
 
 
2017.10.08.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 
U19
Somos SE - FC Dabas U19
1:9 (1:3)
 
Gól:
- Kőszegi Z Z (6')
    - Kőszegi Z Z (38')
    - Duhaj Á (40')
    - Duhaj Á (49')
    - Fodor G (56')
    - Duhaj Á (60')
    - Kőszegi Z Z (76')
    - Kőszegi Z Z (81')
    - Nyerges P (88')
     
U17
Somos SE - FC Dabas U17
0:4 (0:0)
 
Gól:
- Lang A (3')
    - Vörös T (4')
    - Vörös T (19')
    - Mata T (38')
     
U15
FC Dabas U15 - Mezőkövesd-Zsóry SE
0:1 (0:0)
 
Gól:
-
     
U14
FC Dabas U14 - Mezőkövesd-Zsóry SE
Elhalasztva
     

 
 
2017.10.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Szigetszentmiklósi TK - FC Dabas II (0:6) *
 

Magabiztos idegenbeli diadal az SZTK ellen

Megszerezte második győzelmét az FC Dabas II a 2017/2018-as bajnoki szezonban. A 9. fordulóban, hét sorozatban elszenvedett vereséget követően ismét győztes mérkőzésen vannak túl Kucsák István tanítványai. Ráadásul nem is akármilyen teljesítménnyel, 6:0-s összesítéssel múlták felül a szebb napokat is látott Szigetszentmiklósi TK-t.

A Halásztelken lebonyolításra került bajnoki mérkőzésen 2:0-ás félidei előnyünkre még négy további találatot tudtunk rátermelni, így végül több, mint magabiztosan nyertük meg a számunkra oly fontos összecsapást. Góljainkon Varga Balázs (2), Danyis János, Kovacsik Tibor, Lázár Tamás és Zsolnai Róbert osztoztak.

Rettentően fontos három pont ez kettes csapatunk számára, ami reméljük megfelelő önbizalmat ad majd a soron következő fordulókra, és aminek segítségével bízzunk benne, hogy ki tudunk majd kecmeregni ebből a jelenlegi nehéz helyzetből.

A következő fordulóban hazai pályán a sereghajtó Sülysápot fogadjuk, akik ellen minden esélyünk megvan az újabb három pont megszerzésére.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.07 (szombat, 15:00)
Helyszín: Halásztelek

Szigetszentmiklósi TK - FC Dabas II 0:6 (0:2)

FC Dabas II: Gerstenbrein G - Kovács R, Lázár T, Botlik G, Danyis A, Bukovszki B (Dabasi K - 79'), Fehér Á (Farkas R - 51'), Zsolnai R, Ubornyák J (Kovacsik T - 56'), Danyis J (Farkas K - 77'), Varga B

Csere: Farkas R, Kovacsik T, Farkas R, Dabasi K, Kucsák I, Farkas K

Gól: - ill. Lázár T (23'), Varga B (43'), Zsolnai R (70'), Danyis J (77'), Varga B (88'), Kovacsik T (90')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.07
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas III - Ceglédberceli KSE (5:1)
 

Ismét nyert hármas csapatunk

A múlt hétvégi hernádi kisiklást (2:2) követően ismét bezsebelte az idei szezonban megszokottnak tekinthető három bajnoki pontot az FC Dabas III. Ledő László fiai Pribék Tibor góljával már a 4. percben megszerezték a vezetést (1:0), ami remek alaphangot adott a mérkőzésnek. Ezt követően egy jó félidőnyi gólcsend következett, majd az 50. perctől beindult a dabasi henger. Pribék Tibor és Tihany Dániel egyszer-egyszer, majd a hajrában Pasztyerik Ferenc kétszer volt eredményes. Ellenfelünk erejéből mindössze 3:0-ás állásnál, egyetlen szépítő találatra futotta.

Az újabb győzelemnek köszönhetően továbbra is az élről, listavezetőként várhatjuk a folytatást. A következő fordulóban a középmezőnyben elhelyezkedő Dánszentmiklós otthonába látogatunk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.07 (szombat, 15:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas III - Ceglédberceli KSE 5:1 (1:0)

FC Dabas III: Volenszki G - Bálint G, Szabados K, Györgyövics I, Fehér A, Pasztyerik F, Zelovics A, Pribék T, Laczkó Z, Fodor G, Tihany D

Csere: Ledő L, Balogh T, Bálint M

Gól: Pribék T (4'), Pribék T (50'), Tihany D (65'), Pasztyerik F (85'), Pasztyerik F (85') ill. Horváth R (77')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 9. Forduló - Pénteki mérkőzések
 
Szombat - 2017.10.06.
M-Foci Kft
-
Dunaújváros PASE
1 : 2
Budapest Honvéd-MFA II
-
Iváncsa KSE
1 : 2
 
 
2017.10.06.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: 2017. október 07-11.
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétvégi és jövő hét eleji menetrendjét tekinthetik meg:

csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas
Vasárnap, 15:00
FC Dabas - Duna-Aszfalt TVSE
FC Dabas II
Szombat, 15:00
Szigetszentmiklósi TK - FC Dabas II
FC Dabas III
Szombat, 15:00
FC Dabas III - Ceglédberceli KSE
FC Dabas Öregfiúk
Hétfő, 18:00
FC Dabas - Nagykáta SE
FC Dabas Futsal
Szerda, 21:30
Viadukt SE-Biatorbágy - FC Dabas
FC Dabas U19
Vasárnap, 12:00
Somos SE - FC Dabas U19
FC Dabas U17
Vasárnap, 10:00
Somos SE - FC Dabas U17
FC Dabas U15
Szombat, 12:00
FC Dabas U15 - Mezőkövesd-Zsóry SE
FC Dabas U14
Elhalasztva!
FC Dabas U14 - Mezőkövesd-Zsóry SE
FC Dabas U13
Szombat, 13:00
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U13 - Csepel
FC Dabas U11
Vasárnap, 9:30
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U11 - Dabas
FC Dabas U13
Hétfő, 15:30
Bozsik Alközponti Torna U13 - Dabas
FC Dabas U11
Hétfő, 15:30
Bozsik Alközponti Torna U11 - Dabas
 
 
2017.10.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Duna-Aszfalt Tiszakécskei VSE *
 

A második helyezett Tiszakécskét fogadjuk

Eljött az ideje, hogy NB III-as csapatunkkal (helyezéstől függetlenül) mindenkinek számolnia kell a csoportban. Remek szériát produkálnak Erős Károlyék, így az élmezőnyhöz tartozó Tiszakécske sem mehet biztosra dabasi vendégjátékán. Célunk hazai pályán egyértelműen a három pont megszerzése, amivel ismét közelebb kerülhetnénk az élmenőkhöz. Hátrányunk jelenleg 5 pont a TVSE-vel szemben, azonban ha két vállra tudjuk őket fektetni, akkor ez 2 egységre olvadhat.

A Tiszakécske az elmúlt három fordulóban egy győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget tudott felmutatni, ami azért jelzi, nem verhetetlen csapatról beszélünk. Ami az FC Dabas formáját illeti, az elmúlt 4 mérkőzésünkből hármat megnyertünk és mindössze a Szekszárd ellen szórtunk el két bajnoki pontot.

Erős Károly szavaival élve, a csapat nagyon egyben van, a fiúk fizikálisan és mentálisan is készen állnak az újabb feladatra. Reméljük kitart az utóbbi hetekben látott lendület és forma és akkor valóban egyre közelebb leszünk ahhoz a tabellán elfoglalt helyezéshez, ami a jelenelegi játékoskeret alapján elvárható.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Duna-Aszfalt Tiszakécskei VSE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.08. (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Dabas

 
 
2017.10.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Szigetszentmiklósi TK - FC Dabas II *
 

Halásztelken lépünk pályára a Szigetszentmiklós ellen

Kettes csapatunk hétvégi ellenfele a tavaly még az NB III-ban vitézkedő Szigetszentmiklósi TK lesz. Sokat fordult a világ a zöld-fehér csapatnál is, az előző szezonban még a cél az NB II-es tagság kivívása volt, jelenleg pedig csupán a Megye I. osztályban szerepel az SZTK.

Ami az FC Dabas II-t illeti, Kucsák István legénysége továbbra is jelentős gödörben van, az elmúlt 7 mérkőzését elbukta kettes csapatunk, így az utolsó előtti helyezéssel kell jelenleg beérnünk. Az SZTK 10 szerzett pontjával a 10. pozícióból várhatja soron következő hazai mérkőzését, ami jelen esetben nem Szigetszentmiklóson, hanem Halásztelken lesz. Reméljük végre megtörik kettes csapatunk negatív szériája és egy idegenbeli bravúrral ismét elkezdjük gyarapítani pontjaink számát.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Szigetszentmiklósi TK - FC Dabas II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.07. (szombat, 15:00)
Helyszín: Halásztelek

 
 
2017.09.05.
www.nb3foci.hu
FELNŐTT
Beharangozó, NB III Közép csoport, 2017/2018. 9. forduló
 

Ezúttal Szécsi József  mondta el véleményét a forduló mérkőzéseivel kapcsolatban:

2017.10.06. (péntek) 15:00
M-Foci Kft. Makó - Dunaújváros
A péntekre előrehozott mérkőzésen a Dunaújváros az esélyes az eddig még nyeretlen makóiakkal szemben. Tippem: 0-2

2017.10.06. (péntek) 15:00
Budapest Honvéd-MFA II. - Iváncsa KSE
Minden várakozást felülmúl az Iváncsa eddigi remek teljesítménye. Legutóbbi öt bajnokijából négyet megnyert az újonc csapat. Múlt héten a SZEOL-t, néhány hete a Dunaújvárost is legyőzte, miért nyerhetne Kispesten is? Persze ez attól is függ majd, hogy pénteken az élvonalbeli szünet miatt hányan játszanak majd vissza a Honvédnál. Tippem: 0-1

2017.10.08. (vasárnap) 15:00
SZEOL SC - Kozármisleny FC
Figyelmeztető lehet, hogy a kezdeti jó sorozat után, legutóbbi három mérkőzéséből kettőt elveszített a még most is az első helyen álló SZEOL. Úgy vélem, hogy a szegediek nyerni fognak. Tippem: 1-0

2017.10.08. (vasárnap) 15:00 
FC Dabas - Duna Aszfalt TVSE Tiszakécske
A múlt héten rossz koncentráció miatt 3-1-ről értékes pontokat hullajtott el a Tiszakécske. Most egy még erősebb együttes lesz az ellenfél, ráadásul idegenben. Sokgólos meccsen, döntetlenre számítok. Tippem: 3-3

2017.10.08. (vasárnap) 15:00 
Mórahalom VSE - Rákosmente KSK
Hosszú hetek után, az elmúlt fordulóban  egy tizenegyessel nyerni tudott az RKSK. Most egy döntetlenre látom a legnagyobb esélyt. Tippem: 1-1

2017.10.08. (vasárnap) 15:00
Vecsési FC - Szentlőrinc SE
Erősebbnek érzem a vendég együttest. Arra számítok, hogy a  Szentlőrinc idegenből is elhozza majd a három pontot. Tippem: 1-2

2017.10.08. (vasárnap) 15:00 
Paksi FC II. - Szekszárdi UFC
Ezen a meccsen a visszajátszó labdarúgók mennyisége és minősége meghatározó lehet a végeredmény szempontjából. Tippem: 2-1

2017.10.08. (vasárnap) 15:00
Pécsi MFC - Hódmezővásárhelyi FC
Úgy vélem, hogy nem szakad meg a pécsiek remek sorozata és tovább ostromolják majd az első helyet. Tippem: 2-0

Teljes cikk
 
2017.10.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Mogyoród FC (5:5) *
 

Ledő László, az FC Dabas Futsal csapatának vezetőedzője a Mogyoród FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A 3. fordulóban a Mogyoród FC csapatát fogadtuk. Változatos mérkőzésen majdnem megszereztük az első győzelmünket (az utolsó másodpercben kapott góllal vesztettük el a három pontot). Ismét voltak új játékosaink, akik megérezhették a saját bőrükön is, hogy ez bizony egy teljesen más sportág. A helyzeteink megvoltak, védekezésünk is működött, mindez ahhoz képest, hogy új játékosok is voltak a keretben. Jó volt látni a srácokon, hogy élvezik (ezt) a játékot. A Futsal mindenképpen előnyükre válhat, mivel ennek köszönhetően felgyorsulhatnak mind játékban mind gondolkodásban, amit a nagypályán is kamatoztatni tudnak majd.

Folytatás jövő héten, Törökbálinton.

Hajrá Dabas!  "

FC Dabas - Mogyoród FC 5:5 (2:3)
Gól: Balog B (9'), Duhaj Á (13'), Duhaj Á (29'), Duhaj Á (30'), Fodor G (35')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.03.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Gödöllői SK - FC Dabas U17 (2:2) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Gödöllő elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" A mérkőzés egészén dominálni tudtunk, de gólokban ez ismét nem mutatkozott meg. Olyannyira gólszegények voltunk, hogy el kellene mennünk valami spirituális tanácsadásra Bagdy Emőkéhez, hogy a kiteljesedést gyakoroljuk. A viccet félretéve, az első félidőben ellenfelünk kétszer kontrázott le minket, amelyből 2:0-s vezetéshez jutott, amelyre a lehetőségeinkből nem tudtunk válaszolni. A két csapat között ekkor még nem látszódott nagy különbség, hiszen ellenfelünk jól megszervezett védekezésből próbált támadásokat indítani, amely be is jött neki, hiába szegeztük Őket a kapujuk elé.

A második félidőben nem volt kérdés, hogy ki a jobb csapat, amely végre két gólban is megmutatkozott, azonban a győztes találat nem akart jönni. Rúgtunk kicsi kapufát, nagy kapufát, a gólvonalon szinte az összes védőt leamortizáltuk az átlövéseinkkel, nem akarta a sors, hogy 3 ponttal térjünk haza, pedig most tényleg felbillent a pálya, s végre mi daráltunk az utolsó 20 percben. Ha abból indulok ki, hogy ellenfelünk a 4-5. helyen tanyázik, mi pedig 3 ponttal a tabella végén kullogunk, sírva fakadok, hogy mennyi pontot tudtunk elhullajtani az 5 forduló alatt. Nagyon nem reális sem a végeredmény, sem a helyezésünk a jelenlegi helyzetben, látván azt, hogy mennyit teszünk érte. Van egy ismerősöm, úgy hívják "Sámán", elhívjuk masszőrnek, bánom is én, hogy esőtáncot jár vagy káposztalevéllel borogat, mindegy, csak egy kicsi gólocskával nyerjünk a következő mérkőzésen. A játék remek volt, gólt meg veszünk majd a piacon!

Hajrá FC Dabas!"

Gödöllői SK - FC Dabas U17 2:2 (2:0)
Gól: Vörös T (59'), Vörös T (67')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.10.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Kozármisleny FC - FC Dabas (0:2) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Jól kezdtük a mérkőzést, nem engedtük kibontakozni ellenfelünket. Megvoltak a lehetőségeink a labdaszerzések után, így komoly helyzeteket tudtunk kialakítani. A büntetőnek köszönhetően hamar megszereztünk vezetést, majd Szűcs László szép szabadrúgás góljával már jelentős előny birtokába kerültünk. Ezután jelentősen feljavultak a hazaiak és próbálták akaratukat ránk erőltetni. Szerencsére remekül álltuk a nyomást, ráadásul több kínálkozó lehetőségünk is akadt, amivel idő előtt lezárhattuk volna a mérkőzést. A második félidőben ellenfelünk még egy-egy pontrúgásból komolyan veszélyeztetett, azonban ezeket kivétel nélkül levédekeztük. Ami pozitív, hogy szinte minden kontránk nagy veszélyt jelentett, a befejezést azonban rendre elrontottuk, így lényegében a lefújásig kellett koncentrálnunk, nehogy baj legyen.

Összességében teljesen megérdemeltnek tartom a győzelmünket, helyenként szép játékot bemutatva hoztuk el a három pontot a Kozármisleny otthonából. Ismét nagyon masszívak voltunk, mind fizikailag, mind mentálisan rendben voltak a fiúk és a megszerzett előnyünknek köszönhetően végre nem bosszulta meg magát a sok kihagyott lehetőség. Nagy gratula a fiúknak, mert végrehajtották az általam már régóta várt idegenbeli bravúrt.

Keményen dolgozunk tovább, a következő fordulóban ugyanis rangadóra vár ránk a második helyezett Tiszakécske ellen hazai pályán. "

Hajrá Dabas!

Kozármisleny FC - FC Dabas 0:2 (0:2)
Gól: - ill. Mundi R (8'), Szűcs L (36')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Hernád SE - FC Dabas III (2:2) *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője a Hernád elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Szombat délután Hernád vendégei voltunk. A héten sokat beszéltünk arról, hogy az első perctől oda kell figyelni.

Sajnos igazam lett, mert nagyon langyosan kezdtük a mérkőzést. Sok volt a pontatlan passz, kevés mozgással játszottunk. Ellenfelünk agresszíven letámadott minket, ami ellen nem találtuk az ellenszert. Mégis a félidő előtt egy szabadrúgásból mi szereztünk vezetést. A félidőben felhívtam a figyelmet, hogy gyorsabban játszunk és próbáljuk a széleket megjátszani. Sajnos két hibánkat büntette az ellenfelünk. Teljesen megérdemelten. Az utolsó 20 percben tértünk észhez, hogy itt ki is kaphatunk. Az egyenlítést még sikerült megszerezni, de sajnos ebben több ma nem volt. Azt el kell mondanom, hogy a szerencsének köszönhető, hogy pontot szereztünk ezen a délután.

A héten fejben össze kell raknunk magunkat, mert a hétvégén megint egy harcos ellenféllel találkozunk.

Hajrá Dabas!  "

Hernád SE - FC Dabas III 2:2 (0:1)
Gól: Fehér S (46'), Mönich Z (50') ill. Fehér A (39'), Tihany D (67')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.10.01.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 
U19
Gödöllői SK - FC Dabas U19
2:0 (0:0)
 
Gól:
-
     
U17
Gödöllői SK - FC Dabas U17
2:2 (2:0)
 
Gól:
- Vörös T (59')
    - Vörös T (67')
     
U15
Somoskőújfalu SE - FC Dabas U15
0:7 (0:3)
 
Gól:
- Gáspár Zs (13')
    - Talapka I (26')
    - Juhász D (37')
    - Gáspár Zs (60')
    - Iványi M (65')
    - Gáspár Zs (67')
    - Iványi M (70')
     
U14
Somoskőújfalu SE - FC Dabas U14
5:7 (1:4)
 
Gól:
- Kiss B (4')
    - Gyebnár A (13')
    - Kocsir K (16')
    - Gyebnár A (19')
    - Kocsir K (36')
    - Leib Rómeó (62')
    - Kocsir K (65')
     
Leány
FC Dabas U16 - Dorogi FC
4:4 (2:3)
 
Gól:
- Horváth Vivien (15')
    - Gendur Gina (27')
    - Horváth Vivien (44')
    - Horváth Vivien (53')
     

 
 
2017.10.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 8. Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 
Vasárnap - 2017.10.01.
Szekszárdi UFC
-
Budapest Honvéd-MFA II
1 : 0
Szentlőrinc SE
-
Paksi FC II
5 : 2
Hódmezővásárhelyi FC
-
Vecsési FC
1 : 1
 
 
2017.10.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Fémalk-Dunavarsányi TE (0:2) *
 

Ismét pont nélkül maradtunk

Mivel az NB II-ben szereplő Soroksár ismét Dabason játszotta le soros következő hazai bajnoki mérkőzését, így kettes csapatunk ismételten vasárnap délelőtt volt kénytelen pályára lépni. Ellenfelünk ezúttal az élmezőny közvetlen közelében tanyázó Fémalk-Dunavarsányi TE volt.

Kucsák István legénysége nagyon rossz szériában van, így mindenképpen fontos lett volna a hazai pontszerzés. Elég közel állt csapatunk áhított döntetlen eléréséhez, egészen a mérkőzés hajrájáig jól tartottuk magunkat. A vendég csapat azonban a 83. és a 92. percben is megrázta magát, így nagy sajnálatunkra végül egy simának tűnő, két gólos vereség állt az eredményjelzőn az összecsapás lefújásának pillanatában.

A hetedik mérkőzés is eltelt anélkül, hogy pontot vagy pontokat tudtunk volna gyűjteni, ami példátlan az FC Dabas II történetében. A következő fordulóban, a középmezőnyben helyet foglaló Szigetszentmiklósi TE otthonába látogatunk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.01 (vasárnap, 10:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas II - Fémalk-Dunavarsányi TE 0:2 (0:0)

FC Dabas II: Gerstenbrein G - Kiss D, Lázár T, Botlik G, Danyis A, Bukovszki B, Erős R, Zsolnai R (Farkas K - 68'), Ubornyák J (Filyó G - 82'), Danyis J, Varga B

Csere: Volenszki G, Farkas R, Filyó G, Farkas K, Fehér Á, Kovács R, Kovacsik T

Gól: - ill. Patkó Gy (83'), Bábik T (92')

MLSZ Adatbank

További képek