FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.01.31.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Jászberényi FC - FC Dabas (1:1) *
 

Erős Károly, az NBIII-as csapat vezetőedzője a hétvégi Jászberény elleni idegenbeli fellépésüket követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A mérkőzés végeredménye 1:1 lett, azonban továbbra sem ez volt az elsődleges. A havas, fagyott, csúszós pálya ellenére egészen kulturált focit mutattunk be, próbáltunk ívelgetés nélkül játszani, ami ezen a talajon nem egyszerű dolog. Ahogy már eddig is említettem, csapatszinten erősek leszünk, ezen a mérkőzésen is nagyon egységesek voltunk.

Négy hét lement a felkészülésünkből, eddig a fizikai erőállapot megszerzése volt a cél, mostantól pedig még közel három hetünk marad a frissítésre, taktikai elemek begyakorlására, finomítására. Remekül összeállt a játékoskeret, az már most látszik, hogy nagy harc lesz a kezdőbe kerülésért. Továbbra is csapatban gondolkodok, nem egyénekben, amit az is bizonyít, hogy jelenleg 18 játékosom közül szinte bárkit, nyugodt szívvel a pályára küldhetnék.

A héten három mérkőzés is vár ránk, ahol a játékosaimnak már kilencven percen át kell teljesíteniük, az eddigi félidőnyi intervallum helyett. Szerdán amolyan csúcsterhelésként előbb déltől a Magyar U19-es válogatottal mérkőzünk Telkiben, majd még aznap este a Vecsést fogadjuk Dabason este 7 órától. A hét zárásaként pedig szombaton az ESMTK-val mérkőzünk majd meg szintén Dabason. "

Jászberényi FC - FC Dabas 1 : 1 (0 : 0)
Gólszerző: Karacs R

 
 
2017.01.31.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U14 *
 

Fodor Gergő, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a hétvégén lezajlott hazai rendezésű teremtornát követően az alábbi beszámolót közölte:

" A csoportot sikerült magabiztosan megnyernünk, igaz egy döntetlennel kezdtünk a Csepel ellen. Kicsit kapkodva játszottunk és kihagytuk a helyzeteinket. A csoport második meccsén már magabiztosan nyertünk a Dunaharaszti ellen. A döntőbe jutásért az Újpesttel játszottunk egy nagyon jó meccset, ahol végül 3:1 arányban nyertünk. Fegyelmezetten játszottak a fiúk, mindenki odatette magát és ennek meg is lett az eredménye.

A döntő már nem sikerült ilyen jól, egy szerencsétlen mozdulat után büntetőhöz jutott Monor csapata, amit értékesítettek is. Sikerült ugyan egyenlíteni, de a további lehetőségeinket nem tudtuk kihasználni, így jöttek a büntető rúgások, amit nem tudtunk megnyerni. Sajnos ebben a döntőben a hetesek végeztek ki minket. Ellenfelünk nem tudott kialakítani nagyobb helyzeteket, csak távoli lövésekkel próbálkoztak veszélytelenül. Nekünk adódtak nagyobb lehetőségeink is, de az utolsó passzok nem sikerültek.

Összességében, amit megbeszéltünk teljesítették a fiúk, fegyelmezetten játszottak, mindenki próbálta a maximumot kihozni magából, aminek nagyon örültem! Bízok benne, hogy ezt a mentalitást sikerül átmenteni az edzésekre és a nagypályára is és akkor egy szép tavaszt zárhatunk!

Gratulálok az eredményhez és a játékhoz is! "

Végeredmény - U14
1.
Monor SE
2.
FC Dabas
3.
Csepel FC
4.
Dunaharaszti MTK
5.
Vecsési FC
6.
Újpest Futsal Club

 

 
 
2017.01.31.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője csapata felkészüléséről az alábbi információkat közölte:

" Az FC Dabas III csapata a múlt héten két edzéssel megkezdte a felkészülést. Szombaton a sári pályán edzőmeccset játszottunk az U19-es csapatunkkal. A mérkőzés lényege az volt, hogy játszunk egy jót és fáradjanak el a srácok.

Azt kértem tőlük, hogy senki ne az extra megoldásokat próbálja csinálni, mert az első hét után ez nem fog menni. Próbáltuk a labdát tartani és sok apró passzal építettük fel a támadásokat.  Voltak szép dolgok és természetesen borzasztó megoldások is. Aki pályára lépett, az kellemesen elfáradt. Jó mérkőzést játszottunk, amivel a felkészülés első hetét a tervek szerint le is zártuk.

Hajrá Dabas! "

FC Dabas III - FC Dabas U19   4:3 (4:2)

 
 
2017.01.30.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U16 *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U16-os csapatának vezetőedzője a szombaton lezajlott dabasi teremtornát követően így értékelt:

" A Teremtornára hat csapat nevezett, amelyet a nagy keretünknek (20 fő) köszönhetően két hazai csapattal egészítettünk ki. Így a nyolccsapatos mezőny, hosszú játéknapot hagyott maga után, ahol két négyes csoportban vívhatták a körmérkőzéseket a srácok egymás ellen.

A csoportok a következő összetételt alkották:

A-csoport: Ceglédi VSE, Pereg SE, Újlengyel DSE, FC Dabas II
B-csoport: Hegyvidék UFC, Csep-Gól FC, UFC Gyömrő, FC Dabas I

A csoportmérkőzések után az elődöntőbe az Újlengyel, Hegyvidék, Csep-Gól és Dabas II csapata került. Sajnos a Dabas I-es csapatunk csak a 7-8. helyért játszhatott a Cegléddel, ahol 2:1 arányban sikerült a mérkőzést megnyernünk, így valamelyest szépítettük a mérlegünket. Az elődöntőben a Csep-Gól csapatával találkozott a Dabas II, ahol két megfontolt, érett játékot játszó társulat találkozott. A végeredmény 1:0-s vereség lett, ahol ugyan nem jutottunk a döntőbe, de a játékkal elégedettek lehettünk. Most a Csep-Gól találta azt az egy kicsi gólt, amelyre mi a peches szituációink után nem leltünk rá. Volt kicsi kapufa, csúnya kapufa, nagy kapufa, szép kapufa, csak gól nem. Maradt a 3-4. helyért való küzdelem, ahol az Újlengyel csapata volt az utolsó ellenfél. A játékunkat ott folytattuk, ahol a Csep-Gól ellen abbahagytuk. Nem volt kérdés, hogy ki nyeri a mérkőzést, hiszen Pekker László vezérletével kiütéses győzelmet szereztünk az igen csak kimerült Újlengyellel szemben.

A döntőben a Hegyvidék csapat jól sáfárkodott az erejével, ahol a Csep-Gólt lépte le viszonylag nagy különbséggel. A torna gólkirálya Pekker László lett 10 találattal, aki méltóan érdemelte ki a címet. A legjobb dabasi játékosnak Juhász Szabolcsot választottuk közösen a Dabas I-es kapusunkat, hiszen rengeteg dolga akadt a kapuban, ahol bizonyíthatta a rátermettségét.

Igazából nem készültünk külön a tornára, hiszen a felkészülési időszakban az edzésprogramunk a nagypályás futballra orientálódik, ahol kemény két héten vagyunk túl. Kicsit kizökkentünk a fagyos edzésekből, amely felemás impulzusokkal hatott a játékosainkra. Egy biztos, hogy ezt a teremfocit előkészületek nélkül nem lehet eredményesen játszani. Amely csapatoknak rendelkezésükre áll teremhasználat, azok előnyt élvezhetnek, nem is kicsit. Összességében voltak szép pillanataink, azonban sok esetben rá kellett egy-két játékosunknak döbbeni arra, hogy itt csak törni a játékot kevés, szimpla erőből már nem él meg az ember.

Az edzőmérkőzések sorozata előtt még ellátogatunk Ceglédre egy palánkos U-17-es tornára, amellyel a felkészülésünk első fázisát le is zárjuk. Remélhetőleg sikerrel járunk. Köszönettel tartozom a kedves Kollégáimnak a torna rendezéséért, ahol a legkisebb szervezési feladatot is levették a vállamról, ahol Schilingerné Budai Zsuzsanna oroszlánrészt vállalt.

Köszönöm az Egyesületek részvételét, akik mind a minőséggel, mind pedig a lebonyolítással elégedettek lehettek. Gratulálok  Hegyvidék UFC csapatának, akik a tavalyi után,  második alkalommal is tornát tudtak nyerni nálunk!

Hajrá FC Dabas! "

Végeredmény - U16
1.
Hegyvidék UFC
2.
Csep-Gól FC
3.
FC Dabas II
4.
Újlengyeli DSE
5.
UFC Gyömrő
6.
Pereg SE
7.
FC Dabas I
8.
Ceglédi VSE

 

Díjazottak:
-
legjobb kapus: Neiger Donát (Hegyvidék UFC)
-
legjobb mezőnyjátékos: Medgyesi Márk (Csep-Gól FC )
-
gólkirály: Pekker László (FC Dabas)
-
legjobb HAZAI játékos: Juhász Szabolcs (FC Dabas)

 

 
 
2017.01.29.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U14 *
 

Az előkelő második helyen zárt az FC Dabas U14

Fodor Gergő kerete egy csapattal vágott neki a hazai rendezésű teremtornának, melyen az FC Dabason kívül a Csepel FC, a Dunaharaszti MTK, a Monor SE, az Újpest Futsal Club és a Vecsési FC vett még részt. A tornagyőzelmet ugyan nem tudtuk végül megszerezni, a Monor mögött azonban az igen előkelő második helyezést azért sikerült bezsebelnie fiataljainknak. A képzeletbeli dobogóra még a Csepel FC állhatott fel, míg a negyedik, ötödik, hatodik helyeken a DMTK, a Vecsés és az Újpest osztoztak.

A legjobb mezőnyjátékos különdíját Talapka István révén sikerült otthon tartanunk, a legjobb hazai játékos pedig Juhász Dominik lett.

Rendező: FC Dabas Sportegyesület
Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2017. január 29. (vasárnap)

Végeredmény - U14
1.
Monor SE
2.
FC Dabas
3.
Csepel FC
4.
Dunaharaszti MTK
5.
Vecsési FC
6.
Újpest Futsal Club

Díjazottak:
-
legjobb kapus: Raduly András (Csepel FC)
-
legjobb mezőnyjátékos: Talapka István (FC Dabas)
-
gólkirály: Méhes Dániel (Monor SE )
-
legjobb HAZAI játékos: Juhász Dominik (FC Dabas)

 

További képek

FC Dabas U14

 
 
2017.01.29.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U15 *
 

A harmadik és negyedik helyet szerezték meg U15-ös fiataljaink

Az U14-es viadalt követően még aznap sor került az egy évvel idősebbek megmérettetésére is. Laczkó János U15-ös kerete két csapattal vágott neki a hazai rendezésű teremtornának. A mieinken kívül a Csepel FC, a Csep-Gól FC és a Vecsési FC képviseltette magát az OBO Arénában megrendezésre került viadalon.

A tornagyőzelmet végül a Csep-Gól FC kaparintotta meg a Csepel FC-t megelőzve. Fiataljaink a harmadik és negyedik helyen végeztek, az utolsó pedig a Vecsési FC lett.

Ami a különdíjakat illeti, nagy örömünkre a torna legjobb kapusa Prigyeni Dániel lett, a legjobb hazai játékosnak pedig Oláh Attilát választották.

Rendező: FC Dabas Sportegyesület
Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2017. január 29. (vasárnap)

Végeredmény - U15
1.
Csep-Gól FC
2.
Csepel FC
3.
FC Dabas I
4.
FC Dabas II
5.
Vecsési FC

 

Díjazottak:
-
legjobb kapus: Prigyeni Dániel (FC Dabas)
-
legjobb mezőnyjátékos: Béres Dominik (Csep-Gól FC )
-
gólkirály: Lipl Noel (Csepel FC)
-
legjobb HAZAI játékos: Oláh Attila (FC Dabas)

 

További képek

FC Dabas U15

 
 
2017.01.29.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U16 *
 

Egy harmadik és egy hetedik hellyel zártuk a hazai rendezésű U16-os teremtornát

A szombati napon folytatódott az FC Dabas téli teremtorna sorozata. Ezúttal az U16-os korosztály vehette birtokba az OBO Arénát. Szőgyi Tamás két részre bontotta keretét és így szállt harcba a szép számban megjelent ellenfelekkel szemben. Nyolc csapat részvételével, két csoportban zajlottak a küzdelmek. Az FC Dabas I a Csep-Gól FC, a Hegyvidék UFC és az UFC Gyömrő csoportjába került, míg az FC Dabas II a Ceglédi VSE, Újlengyeli DSE, Pereg SE hármasával kellett megmérkőznie a továbbjutásért.

A döntőig végül a Hegyvidék UFC és a Csep-Gól FC jutott el, melyek közül a Hegyvidék bizonyult jobbnak ezen a napon, így ők nyerték meg a teremtornát. A harmadik helyet nagy örömünkre az FC Dabas II zsebelte be az Újlengyel elől, az ötödik helyen a Gyömrő végzett, hatodik pedig a Pereg lett. Sajnos az FC Dabas I jelzésű alakulatunk teljesítménye ezen a napon csupán a hetedik helyre volt elegendő, azonban még így is megelőzték a Ceglédet, akik sereghajtóként, a nyolcadik helyen zárták a szombati megmérettetést.

Külön köszönettel tartozunk a Da Bass Dance Crew-nak is, akik színvonalas bemutatójukkal emelték a torna fényét.

Rendező: FC Dabas Sportegyesület
Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2017. január 28. (szombat)

Végeredmény - U16
1.
Hegyvidék UFC
2.
Csep-Gól FC
3.
FC Dabas II
4.
Újlengyeli DSE
5.
UFC Gyömrő
6.
Pereg SE
7.
FC Dabas I
8.
Ceglédi VSE

Díjazottak:
-
legjobb kapus: Neiger Donát (Hegyvidék UFC)
-
legjobb mezőnyjátékos: Medgyesi Márk (Csep-Gól FC )
-
gólkirály: Pekker László (FC Dabas)
-
legjobb HAZAI játékos: Juhász Szabolcs (FC Dabas)

 

További képek

 

FC Dabas U16

Da Bass Dance Crew

 
 
2017.01.28.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: Jászberényi FC - FC Dabas (1 : 1) *
 

Döntetlen a Jászberény ellen

NB III-as első csapatunk Jászberénybe látogatott, ahol a szintén harmadosztályban szereplő helyi gárda ellen lépett pályára. A mérkőzést megelőző havazás és fagyos időjárás enyhén szólva sem könnyítette meg a játékosok dolgát, azonban a találkozó előtti pályatisztítás következtében végül le tudták játszani a felek az összecsapást. Az első félidő góltalanságát megtörve a hazaiak szerezték meg a vezetést, amire Karacs Roland révén válaszolni tudtunk, így végül 1:1-es döntetlen született az NB III-as csapatok párharcán.

A folytatásban a felkészülési mérkőzéseké lesz a fő szerep, jövő héten ugyanis három összecsapás vár a kerettagokra. Szerdán délben Telkiben a Magyar U19-es válogatottal, majd este hazai pályán a Vecséssel mérkőzünk, míg a hétvégén az ESMTK-t látogat hozzánk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.28. (szombat, 13:00)
Helyszín: Jászberény, műfű

Jászberényi FC - FC Dabas 1 : 1 (0 : 0)
Gólszerző: Karacs R

További képek

 
 
2017.01.28.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas II - Bugyi SE (6 : 2) *
 

Második összecsapását is magabiztosan nyerte az FC Dabas II

Kettes csapatunk a szombati napon lejátszotta második felkészülési mérkőzését. Az ellenfél ezúttal a Bugyi SE volt. Mindkét félidőt, magabiztosan, 3:1 arányban megnyertük, így összesítésben 6:2-es diadalt arattunk. Kucsák István nagy örömére góljainkon vegyesen osztoztak az idősebb, rutinos és a fiatal, feltörekvő játékosaink. A két nagy öreg, Danyis Attila és Volenszki Zoltán szépségdíjas találatai mellett Bukovszki Balázs és Kovacsik Tibor is feliratkozott a gólszerzők listájára, Nagy József és Mata Péter pedig az U19-es keret tagjaként szállították a hazai gólokat. A támadójáték hatékonyságára tehát eddig nem lehetett panasz, reméljük ezt a bajnokságra is átmentik majd a fiúk.

Az elkövetkezendő napok ismét munkával telnek, majd jövő szombaton ismét felkészülési mérkőzés, szintén hazai pályán a Lajosmizse ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.28. (szombat, 10:30)
Helyszín: Dabas, műfű

FC Dabas II - Bugyi SE 6 : 2 (3:1)
Gólszerzők: Danyis A, Bukovszki B, Kovacsik T, Nagy J, Volenszki Z, Mata P

 
 
2017.01.27.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U15
 

Rendező: FC Dabas Sportegyesület

Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2017. január 29. (vasárnap)
A torna tervezett időtartama: 14:00-19:00

Korosztály: U15

-
játékos létszám: 4+1 (maximum 14 fő nevezhető)
-
játékidő: 1x25perc
-
labdaméret: 5-ös labda
-
pályaméret: 20x40m
-
kapuméret: 3x2m
   

Csoportbeosztás - U15

-
Csepel FC
-
Csep-Gól FC
-
FC Dabas I
-
FC Dabas II
-
Vecsési FC

 
 
2017.01.27.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U14
 

Rendező: FC Dabas Sportegyesület

Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2017. január 29. (vasárnap)
A torna tervezett időtartama: 8:00-13:30

Korosztály: U14

-
játékos létszám: 4+1 (maximum 14 fő nevezhető)
-
játékidő: 1x25perc
-
labdaméret: 5-ös labda
-
pályaméret: 20x40m
-
kapuméret: 3x2m
   

Csoportbeosztás - U14

A
csoport:
-
Csepel
-
Dunaharaszti MTK
-
FC Dabas
B
csoport:
-
Monor SE
-
Újpest Futsal Club
-
Vecsési FC

 
 
2017.01.27.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U16
 

Rendező: FC Dabas Sportegyesület

Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2017. január 28. (szombat)
A torna tervezett időtartama: 8:00-14:00

Korosztály: U16

-
játékos létszám: 4+1 (maximum 14 fő nevezhető)
-
játékidő: 1x25perc
-
labdaméret: 5-ös labda
-
pályaméret: 20x40m
-
kapuméret: 3x2m
   

Csoportbeosztás - U16

A
csoport:
-
Ceglédi VSE
-
Újlengyeli DSE
-
Pereg
-
FC Dabas II
B
csoport:
-
Csep-Gól FC
-
Hegyvidék UFC
-
UFC Gyömrő
-
FC Dabas I

 
 
2017.01.27.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Jászberényi FC - FC Dabas *
 

Az NB III-as Jászberény otthonába látogatunk

Erős Károly legénysége az eddig megszokottaktól némiképp eltérően nem hazai közegben játssza le következő felkészülési mérkőzését, hanem idegenben. Hétvégi ellenfelünk a szintén harmadosztályban szereplő Jászberényi FC lesz, akik az NB III Keleti csoportjának harmadik helyét foglalják el. Lemaradásuk mindössze egy pont a második Monor SE-hez és négy pont az őszi első Kazincbarcikához képest, így egy jó tavaszi szerepléssel minden esélyük megvan akár a bajnoki cím megszerzéséhez is. Ennek tükrében egy igen komoly játékerőt képviselő ellenféllel kell összemérnünk jelenlegi felkészültségünket és tudásunkat, azonban egyben remek erőfelmérő is lesz, hol is tartunk éppen.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Jászberényi FC - FC Dabas

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.28 (szombat, 13:00)
Helyszín: Jászberény

 
 
2017.01.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Danyis Attila - 40 éves
 

Az FC Dabas nagy öregje a negyedik "X" környékén is aktív

Egy kivételes sportemberről kell megemlékeznünk, akinek neve a dabasi labdarúgással, azon belül az FC Dabas nevével szinte egybenőtt az elmúlt évtizedekben. Danyis Attila miután csapatkapitányként és vezérként több száz mérkőzést (NB I/B, NB II, NB III) lejátszott az első csapatban, pár évvel ezelőtt bejelentette a visszavonulását. Szerencsére azonban közel sem hagyott fel az aktív labdarúgással, előbb a Ledő László irányította FC Dabas III-at erősítette, majd Kucsák Istvánékhoz csatlakozva a kettes csapatot segítette bajnoki címhez. Azonban még ez a kimagasló eredmény sem parancsolt megálljt neki.  

A negyedik "X"-hez közeledve sem csökkent lelkesedése, odaadása a labdarúgás iránt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy továbbra is aktív, az immáron Megye I. osztályban szereplő csapatunkban még mindig maximálisan megállja a helyét. Emellett az FC Dabas öregfiúk csapatának alapító- és oszlopos tagjaként ott is bajnokságot nyert a tavalyi évben, idén pedig az előkelő második pozícióból várhatja a tavaszi szezonkezdetet. És végül, de nem utolsó sorban, hogy a tél se múljon el lazsálás nélkül, a dabasi teremlabdarúgó bajnokság évről-évre tornagyőzelemre esélyes csapatának, a Jasin Kft-nek a vezére, ahol szintén nem hagyna ki egyetlen mérkőzést sem.

Sok fiatal labdarúgó számára lehet példaértékű a labdarúgás iránti hozzáállása, alázata és szeretete, a megalkuvást nem tűrő játéka... aki most, negyvenen túl is ugyanazzal a hévvel lép pályára és éli meg a dolgokat, mint tette azt 10, 20, vagy 30 évvel ezelőtt.

Mi mást kívánhatna az FC Dabas és a dabasi labdarúgás, mint jó egészséget és további, az eddigiekhez hasonlóan sikeres és élményekkel teli labdarúgó éveket!

Isten éltessen Ati!

További képek

 
 
2017.01.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője csapatának téli felkészülésével kapcsolatban az alábbi információkat közölte:

" Január 20-án pénteken az FC Dabas III csapatával is elkezdtük a felkészülést a tavaszi szezonra. Az alapozásnak 22 fővel vágtunk neki, hetente pedig két alkalommal tartunk gyakorlást.

Előreláthatólag hat edzőmérkőzésünk lesz és emellett a Futsal bajnokságban is lesz két fellépésünk. Egyelőre Pribék Tibor személyében egy új játékos csatlakozott a keretünkhöz, azonban ez még a közeljövőben további labdarúgókkal gyarapodhat.

Hajrá Dabas! "

További képek

#
Dátum
Időpont
Mérkőzés
1.
2017.január 28.
szombat, 16:00
FC Dabas III - FC Dabas U19
2.
2017.február 2.
csütörtök, 19:00
FC Dabas III - Sülysáp
3.
2017.február 8.
szerda, 19:00
FC Dabas - Pilis II
4.
2017.február 18.
szombat, 12:00
FC Dabas - Táborfalva
5.
2017.február 21.
kedd, 19:00
FC Dabas - Bugyi II
6.
2017.február 24.
péntek, 19:00
FC Dabas - Kakucs
       

 
 
2017.01.25.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U11 *
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es korosztályának vezetőedzője a hétvégi Bozsik Teremtornát követően az alábbi észrevételeit osztotta meg oldalunkkal:

" A szombati napon második Bozsik teremtornánkon vettünk részt az FC Dabas U11-es korosztályával. A srácokon láttuk, hogy ki vannak éhezve a játékra, de mindemellett sok hibával játszottak, azonban azt is meg kell említenem, hogy azért láttunk szép dolgokat tőlük és a megbeszélt taktikai elemeket is többé-kevésbé betartották.

Hajrá Dabas! "

További képek

 

 
 
2017.01.24.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Kecskeméti LC (3 : 1) *
 

Erős Károly, az NBIII-as csapat vezetőedzője a hétvégi, Kecskeméti LC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A legnehezebb héten vagyunk túl, igen erős terhelést kaptak játékosaim, ami némileg vissza is köszönt a mérkőzésen. Tompák voltak a fiúk, de betartották, amit kértem, ez a fajta fáradtság pedig ebben az időszaknak megfelelőnek tekinthető. Az azonban kissé dühítő, hogy ismét pontrúgásból kaptunk gólt egy újfent elkerülhető szituációt követően. A jövőben mindenképpen jobban kell koncentrálnunk a rögzített helyzetek kivédekezésénél, egy-egy ilyen hibán ugyanis mérkőzés mehet el.

Ahogy telnek a napok és játsszuk sorra a felkészülési mérkőzéseket, egyre jobban körvonalazódik a fejemben a kezdőcsapat is, ami biztató, mivel még csupán a felkészülés közepe táján járunk. Továbbra is állítom, igen masszívak leszünk, így a mérkőzések ezen részével nem lesz problémánk.

Amit a Kecskemét elleni mérkőzéssel kapcsolatban sajnos még meg kell említenem, úgy fest, Dobó Róbertet térdsérülése következtében hosszabb időre elvesztettük."

 
 
2017.01.23.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 *
 

Tóth Ferenc, az U17-es csapat vezetőedzője a hétvégi Futsal7vége megmérettetést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Dunavarsányban járt a dabasi U17-es különítmény. Három meccsre készültünk, azonban a Lurkó-FC Gyál reggel lemondta a részvételt, így a "D" csoport első két továbbjutást érő helyéért a Törökbálinti Labdarúgó Akadémia SE, a Viadukt SE-Biatorbágy és az FC Dabas küzdött. A betegségek és több rajtunk kívül álló ok miatt nem a tervezett létszámmal tudtunk elutazni.

A rossz előjelek ellenére remekül kezdtük a tornát, ugyanis az ellenfélnek szemernyi esélyt sem adva, remek játékkal és tipikus - a végletekig kijátszott - "futsal gólokkal", 3:1 (1:0) arányban múltuk felül a biatorbágyi gárdát. A különbség jóval nagyobb is lehetett volna, de sok ziccert hibáztunk. Ezzel a győzelemmel már megvolt a továbbjutás, ugyanis a Törökbálint is győzelemmel zárta a Biatorbágy elleni összecsapását (4:0).

Következett a csoport "döntő", amit ismét remekül kezdtünk, ugyanis az első félidő első tíz percében lefociztuk ellenfelünket és kétgólos előnyre tettünk szert. Lehet, hogy itt már kicsit elhittük, hogy megvan a meccs. hátul, egy ki nem kényszerített hiba után, sajnos egy nagyon jól eltalált átlövéssel visszajött a mérkőzésbe a Törökbálint. A semmiből rúgott góltól vérszemet kapott ellenfelünk, a srácaink pedig annyira megzavarodtak, hogy egy rémálomszerű öt perc következett. A kézilabdában ilyenkor időt kérnek, de sajnos nekem nem állt módomban ilyen formában belenyúlni a meccsbe. Újabb két távoli bombával megfordította a mérkőzést a Törökbálint (2:3). A második félidőben csak az eredmény őrzésére rendezkedett be az ellenfelünk, mi meg nem tudtunk megújulni. Ennek ellenére volt még helyzetünk, de nem sikerült kiegyenlíteni. Fájó volt ez a vereség, mert kidolgozott helyzet nélkül kaptunk három gólt, a hatoson belülre nem engedtük őket.

Mindazonáltal dicséret illeti a csapatot, mert a játékot mi játszottuk, mindkét meccsen. A továbbjutás megvan, de így vár még ránk egy forduló a nyolcaddöntő előtt. Az első hellyel ezt kihagyhattuk volna. Folytatás két hét múlva.

Hajrá Dabas! "

 
 
2017.01.22.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Csapatbeosztások - Sportorvosi vizsgálat
 

Elkészültek a részletes, korosztályonkénti beosztások a sportorvosi vizsgálatokkal kapcsolatban. Kérjük mindenki a csapata számára előírt napon és időpontban érkezzen, így az esetleges hosszabb várakozási időt minimalizálni tudjuk.

2017. január 23 (Hétfő)

Csapat
Korosztályos edző
Időpont
FC Dabas U11
Kerekes Barna / Ledő László
17:00
FC Dabas U17
Tóth Ferenc
17:30
FC Dabas U19
Turcsik Gergő
18:00
FC Dabas (NBIII)
Erős Károly
18:30
FC Dabas II
Kucsák István
18:30
FC Dabas III
Ledő László
18:30

 

2017. február 13. (Hétfő)

Csapat
Korosztályos edző
Időpont
FC Dabas U13
Kovacsik Tibor
17:00
FC Dabas U14
Fodor Gergő
17:30
FC Dabas U15
Laczkó János
17:50
FC Dabas U16
Szőgyi Tamás
18:20

2017. február 20. (Hétfő)

Csapat
Korosztályos edző
Időpont
FC Dabas Női
Schilingerné Budai Zsuzsanna
17:00
FC Dabas U7
Schilingerné Budai Zsuzsanna
17:30
FC Dabas U9
Körmöczy Szebasztián
18:00
Új igazolások
-
18:30

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

- vizsgálat helyszíne: Dabas-Sári focipálya, UP Központ
- anamnézis lap (kérdőív): kitöltése kötelező
- TAJ kártya legyen nálad!
- a vizsgálat (és engedély) díja: 2000Ft
- aki az alább említett napokon nem tud megjelenni, egyénileg kell elintéznie!

 
 
2017.01.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Kecskeméti LC (3 : 1) *
 

Győzelemmel zártuk a Kecskemét elleni mérkőzésünket

Az FC Dabas II összecsapását követően 13 órától lejátszottuk negyedik felkészülési mérkőzésünket a Kecskeméti LC ellen. Az első találatot nagy meglepetésre a vendégek szerezték, azonban szerencsére erre még a félidő zárása előtt sikerült válaszolnunk, így Erős Károly legénysége 1:1-es döntetlennel zárta az első játékrészt. A folytatásban már nem adtunk sanszot ellenfelünknek, további két gólt szerezve végül magabiztosnak mondható 3:1-es győzelemmel múltuk felül Megye I. osztályú riválisunkat. Góljainkon Csordás Simon (2) és Dabasi Károly osztoztak.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.21. (szombat, 13:00)
Helyszín: Dabas, műfű

FC Dabas - Kecskeméti LC 3 : 1 (1 : 1)
Gólszerzők: Csordás S (2), Dabasi K

További képek

 
 
2017.01.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas II - UFC Gyömrő (9 : 4) *
 

Gólgazdag mérkőzésen, magabiztos győzelemmel nyitott az FC Dabas II

Noha kettes csapatunk még csupán pár napja kezdte meg téli felkészülését, a hétvégén már le is játszotta első felkészülési mérkőzését. Kucsák István csapata a Gyömrőt fogadta szombaton délelőtt 11 órától a Sáriban található műfüves pályán.

Túl sok öröme nem lehetett ellenfelünknek a kilencven perc során, mivel egy híján két számjegyű vereség lett a dabasi kirándulásuk hozománya. A végeredmény 9:4 lett a javunkra, ami mindenképpen egy remek kezdetnek tekinthető. Természetesen a négy kapott gól tükrében mi sem lehetünk maradéktalanul elégedettek, a védekezésen még van mit csiszolni. A kilenc szerzett találat azonban mindenképpen bíztató, mérkőzést nyerni ugyanis csupán masszív védekezéssel nem lehet. Ha viszont jönnek a gólok a támadó szekcióban, akkor abból túl rossz eredmény már nem sülhet ki.

Folytatás jövő szombaton a Bugyi ellen, szintén hazai pályán, addig pedig munka, munka, munka...

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.21. (szombat, 11:00)
Helyszín: Dabas, műfű

FC Dabas II - UFC Gyömrő 9 : 4 (3:2)
Gólszerzők: Bukovszki B (2), Janicsák A (2), Varga B (2), Botlik G, Feczesin I, Kovacsik T

További képek

 
 
2017.01.21.
www.fcdabas.hu
UP
Szülői értekezlet - FC Dabas U11 *
 

Megtartotta idei első szülői értekezletét az FC Dabas U11

Az idei esztendőtől tovább bővül az FC Dabas edzői stábja. A jövőben Ledő László munkáját segíti majd Kerekes Barna is, aki az U11-es csapat felkészítése mellett a Bozsikos korosztályok (U7 - U13) átfogó edzője is lesz egyben.

A szülői értekezleten Ledő László és Kerekes Barna mellett természetesen Kucsák István utánpótlás szakág vezető is jelen volt. A szakvezetők a szülőknek felvázolták a fiatalok tavaszi szezonra tervezett menetrendjét és természetesen a klub által képviselt szemléletről, elvárásokról, valamint célokról is szót ejtettek.

A tervek szerint természetesen a többi korosztály is megtartja majd a közeljövőben az U11-hez hasonló összejövetelét, amin a szülők minden lényeges, a klubot és gyereküket érintő dologról informálódhatnak.

További képek

 
 
2017.01.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Kecskeméti LC *
 

A Kecskeméti LC-t fogadjuk szombaton

NB III-as első csapatunk a hétvége első napján ismét felkészülési mérkőzést játszik. Erős Károly alakulófélben lévő kerete a Kecskeméti LC-t fogadja 13 órától.

Ellenfelünk a Bács-Kiskun megye I. osztályában szerepel és nem is akárhogyan. Tizenhárom mérkőzésüket sikerrel zárták és mindössze egyszer voltak kénytelenek fejet hajtani ellenfelük előtt. A remek teljesítmény azonban így is csupán a második helyre volt elegendő, ugyanis bár az első helyezett Tiszakécske is egyszer botlott, de ők egy döntetlennel megúszták a balul sikerült napjukat, így minimális, egy pontos előnnyel vezetik a tabellát és onnan várhatják a tavaszi rajtot.

Ennek megfelelően egy igen komoly játékerőt képviselő ellenfélre számíthatunk, akik az ősszel mutatott teljesítményük alapján lényegében egy erős NB III-as szintet képviselnek. Csapatunk a múlt héten lezárta a felkészülés első szakaszát, a héten pedig belépett a második részbe, ahol már a dinamikus edzésmunka játssza a fő szerepet. A lábak szinte bizonyosan fáradtak lesznek a heti gyakorlásoktól, de ettől függetlenül reméljük, a pályán is érvényesíteni tudjuk a két csapat közötti osztálykülönbséget.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Kecskeméti LC

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.21 (szombat, 13:00)
Helyszín: Dabas, műfű

 
 
2017.01.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
A Dabas II is beállt a sorba *
 

Az NB III-as csapatunkhoz hasonlóan Kucsák István is beépítette a felkészülési programjukba a Fit-Ballos edzésmunkát.

Az eredetileg rehabilitációs célokra (a gerinc sérüléseinek gyógyítására) kifejlesztett eljárás mára már sok helyen a sportolók felkészülésének is mindennapos részét képezi. Kiváló fitnesz eszközként tartják számon, a test több izmát dolgoztatja meg egyidejűleg és mindeközben az ízületeket sem terheli meg. Ennek következtében a labda kiváló eszközként használatos rehabilitációs területen, javítja a testtartást, az egyensúlyt, a koordinációt és nem mellesleg remek izomzaterősítő hatása is van.

További képek

 
 
2017.01.19.
www.fcdabas.hu
KLUB
UEFA edzőképzés Dabason *
 

A napokban elstartolt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja által koordinált UEFA "A" labdarúgó edzőképző tanfolyam, melynek nagy örömünkre Dabas városa, azon belül az FC Dabas Utánpótlásközpontja szolgál otthonául.

A tanfolyam két hetente, hétfőnként kerül megrendezésre, a képzés pedig 2017. január 16-tól 2017. szeptember 4-ig tart és 180 órát ölel fel.  A kurzusra felvételt nyert edzők között ott találjuk Kucsák Istvánt is, így ha minden jól alakul, az ősz folyamán már ő is az edzői "A" licenc büszke tulajdonosa lehet. Mint ismeretes, Laczkó János (FC Dabas U15) nemrégiben szerezte meg ezt a kiváló minősítést.

Bővebb információ

További képek

 
 
2017.01.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Ez is része a felkészülésünknek *
 

Erős Károly az NB III-as keret megfelelő fizikai állapotra hozása mellett nagy hangsúlyt fektet a regenerálódásra és a sérülések elkerülésére is. Az Utánpótlásközpont nagyszerű infrastruktúráját kihasználva a szabadtéri edzések mellett beltéri foglalkozásokat is vezényel játékosai számára. A keddi napon a sérülések minimalizálását segítő prevenciós, stabilizáló és erősítő feladatokat végeztek a keret tagjai.

További képek

 
 
2017.01.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Kettes csapatunk is munkához látott *
 

Az NB III-as csapat után két héttel az FC Dabas II is elkezdte téli felkészülését.

A kedd esti összetartáson szép számmal jelentek meg a kerettagok, illetőleg új arcokkal is találkozhattunk. A játékosok közül páran sérülésük következtében sajnos még nem tudták elkezdeni az érdemi munkát, Kucsák István azonban így sem lehetett elégedetlen az edzéslátogatottsággal. A keret heti programjában három gyakorlás és egy Gyömrő elleni felkészülési mérkőzés szerepel.

További képek

A további menetrendet az alábbi táblázatban tekinthetik meg:

#
Dátum
Időpont
Mérkőzés
1.
2017.január 21.
szombat, 11:00
FC Dabas II - Gyömrő
2.
2017.január 28.
szombat, 11:00
FC Dabas II - Bugyi
3.
2017.február 4.
szombat, 11:00
FC Dabas - Lajosmizse
4.
2017.február 8.
szerda, 19:00
FC Dabas - Tököl
5.
2017.február 11.
szombat, 11:00
FC Dabas - Pestszentimre
6.
2017.február 18.
szombat, 10:00
FC Dabas - Kiskunfélegyháza

 

 
 
2017.01.18.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Csapatbeosztások - Sportorvosi vizsgálat *
 

Elkészültek a részletes, korosztályonkénti beosztások a sportorvosi vizsgálatokkal kapcsolatban. Kérjük mindenki a csapata számára előírt napon és időpontban érkezzen, így az esetleges hosszabb várakozási időt minimalizálni tudjuk.

2017. január 23 (Hétfő)

Csapat
Korosztályos edző
Időpont
FC Dabas U11
Kerekes Barna / Ledő László
17:00
FC Dabas U17
Tóth Ferenc
17:30
FC Dabas U19
Turcsik Gergő
18:00
FC Dabas (NBIII)
Erős Károly
18:30
FC Dabas II
Kucsák István
18:30
FC Dabas III
Ledő László
18:30

 

2017. február 13. (Hétfő)

Csapat
Korosztályos edző
Időpont
FC Dabas U13
Kovacsik Tibor
17:00
FC Dabas U14
Fodor Gergő
17:30
FC Dabas U15
Laczkó János
17:50
FC Dabas U16
Szőgyi Tamás
18:20

2017. február 20. (Hétfő)

Csapat
Korosztályos edző
Időpont
FC Dabas Női
Schilingerné Budai Zsuzsanna
17:00
FC Dabas U7
Schilingerné Budai Zsuzsanna
17:30
FC Dabas U9
Körmöczy Szebasztián
18:00
Új igazolások
-
18:30

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

- vizsgálat helyszíne: Dabas-Sári focipálya, UP Központ
- anamnézis lap (kérdőív): kitöltése kötelező
- TAJ kártya legyen nálad!
- a vizsgálat (és engedély) díja: 2000Ft
- aki az alább említett napokon nem tud megjelenni, egyénileg kell elintéznie!

 
 
2017.01.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Ceglédi VSE (0:1) *
 

Erős Károly, az NBIII-as csapat vezetőedzője a hétvégi, Ceglédi VSE elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Partiban voltunk másodosztályú ellenfelünkkel, labdabirtoklásban és a játék szinte minden területén ugyanazt a minőséget képviseltük, mint a Cegléd. Sikerült felvennünk a magasabb fordulatszámot, ami egy jó erős NB III-as bajnoki mérkőzés színvonalat eredményezett.

Pozitívumként kiemelném, hogy igen masszívak voltunk, nem igazán tudtak komoly helyzetet kialakítani védelmünkkel szemben. A gólt pontrúgásból kaptuk, egy kissé dühítő, egyéni hibát követően, de ezen kívül összességében meg voltam elégedve a csapat védekezésével. A végjáték továbbra is kissé döcögős, azonban még nem vagyunk késésben, remélem előbb-utóbb a támadószekciónk is összeáll.

Az első két hét állóképességi munkáját lezártuk, a következő időszakban dinamikus erőfejlesztő feladatok várnak a keret tagjaira. Az már most szembetűnő, hogy a szervezettségünkkel nem lesz különösebb probléma, ahogy fizikálisan sem hiszem, hogy fölénk fognak nőni. Játékban és a helyzetek kialakításában kell még némiképp előrelépnünk. "

 
 
2017.01.16.
www.fcdabas.hu
UP
Buszindulások
 

2017. január 16-tól munkához látnak az FC Dabas utánpótlás csapat is és megkezdik a felkészülésüket a tavaszi szezonra. Az alábbi táblázatokban a környező településekről bejáró fiatal labdarúgó játékosaink tervezett buszindulási időpontjait tesszük közzé.

BUSZJÁRAT - 1

Helység
Indulás
Pályáról haza indulás
Inárcs benzinkút
15:45
Gyóni iskola - 18:05
ÉKÜ - 18:10
OBO - 18:15
Sári - 18:20
Inárcs benzinkút
16:50
Sári - 18:45

 

BUSZJÁRAT - 2

Helység
Indulás
Pályáról haza indulás
Újlengyel
15:25
Gyóni iskola - 18:05
Nyáregyháza
15:35
ÉKÜ - 18:10
Hernád
15:50
OBO - 18:15
Újhartyán
16:00
Sári - 18:20

 

BUSZJÁRAT - 3

Helység
Indulás
Pályáról haza indulás
Pusztavacs
15:25
Gyóni iskola - 18:10
Táborfalva
15:35
OBO - 18:15
Örkény
15:45
Dabas-Gyón állomás
15:55

 

 
 
2017.01.15.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U17 *
 

A második helyen végzett U17-es csapatunk a dabasi teremtornán

Egy nappal az U19-es viadalt követően a 17 éven aluli játékosok vehették birtokba az OBO Arénát. A vasárnapi megmérettetésen a mieinken kívül öt csapat, név szerint a Cegléd, a Csep-Gól FC, a Monor a Nagykáta és az Örkény vett részt.

Az U19-től eltérően itt nem körmérkőzésben, hanem két hármas csoportban zajlottak a küzdelmek, majd a két elődöntőt követően a helyosztókra került sor. A mieink egészen a döntőig meneteltek, ott azonban az Örkény jobbnak bizonyult, így végül az ezüstérmet szereztük meg a házi rendezésű U17-es tornán.

Rendező: FC Dabas Sportegyesület
Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2017. január 15. (vasárnap)

Végeredmény - U17
1.
Örkény
2.
FC Dabas
3.
Csep-Gól FC
4.
Monor
5.
Nagykáta
6.
Cegléd

Díjazottak:
-
legjobb kapus: Dohány Dominik (Csep-Gól FC)
-
legjobb mezőnyjátékos: Duhaj Adam (FC Dabas)
-
gólkirály: Pásztor Martin (Monor)
-
legjobb HAZAI játékos: Riesz Dávid (FC Dabas)


További képek

FC Dabas U17

 
 
2017.01.15.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Kötelező sportorvosi vizsgálat *
 

" Versenyezni kizárólag érvényes sportorvosi engedéllyel lehet. A sportorvoslás törvényi kereteit a sportról szóló 2004. évi I. törvény, valamint az ezalapján készült 215/2004. (VII.13.) kormányrendelet rögzíti.

A sportorvosi alkalmassági- és időszakos szűrővizsgálatok célja a betegségek, sérülések, illetve az ezekre hajlamosító kockázati tényezők kiszűrése. A vizsgálatokat az Országos Sportegészségügyi Intézet Sportegészségügyi szakrendelése, valamint az Országos Sportegészségügyi Hálózat sportorvosai végzik az ország kijelölt pontjain.

Az anamnézis felvétele a sportorvosi vizsgálat egyik legfontosabb része. A kérdőív gondos - 18 év alatt szülői segítséggel történő - kitöltése lehetővé teszi az egészségügyi problémák jelentős részének kiszűrését.

A vizsgálatokat 18 éven aluli versenyzőknél félévente, 18 éven felüliek esetében évente elvégezni szükséges."

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

- vizsgálat helyszíne: Dabas-Sári focipálya, UP Központ
- anamnézis lap (kérdőív): kitöltése kötelező
- aki az alább említett napokon nem tud megjelenni, egyénileg kell elintéznie!
- a vizsgálat (és engedély) díja: 2000Ft

2017. január 23. Hétfő 17:00 Felnőtt, Utánpótlás, Női
2017. február 13. Hétfő 17:00 Felnőtt, Utánpótlás, Női
2017. február 20. Hétfő 17:00 Felnőtt, Utánpótlás, Női


 
 
2017.01.15.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U19 *
 

Turcsik Gergő csapata a negyedik helyen zárta a hazai rendezésű U19-es teremtornát

Szombat délelőtt az U19-es tornával kezdetét vette az FC Dabas 2017-es Téli Teremtorna sorozata. Az OBO Arénában megrendezésre került megmérettetésen ezúttal egy csapattal képviseltette magát U19-es korosztályunk. Turcsik Gergő játékosainak a Cegléd, az Ócsa, a Sülysáp és az Újhartyán azonos korosztályú fiataljai ellen kellett felvenniük a kesztyűt.

U19-es csapatunk végül lecsúszott a dobogóról és a negyedik helyen zárta a viadalt. A győzelmet a Cegléd szerezte meg a Sülysáp és az Újhartyán előtt.

Rendező: FC Dabas Sportegyesület
Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2017. január 14. (szombat)

Végeredmény - U19
1.
Cegléd
2.
Sülysáp
3.
Újhartyán
4.
FC Dabas
5.
Ócsa

Díjazottak:
-
legjobb kapus: Szabó Gergő (Cegléd)
-
legjobb mezőnyjátékos: Majoros Szabolcs (Cegléd)
-
gólkirály: Dinnyés Dávid (Sülysáp)
-
legjobb HAZAI játékos: Babos Dániel


További képek

FC Dabas U19

 
 
2017.01.14.
www.cegledfoci.hu
FELNŐTT
Cegléd: Győzelem az első felkészülési mérkőzésen
 

Január harmadikán elkezdte a felkészülést csapatunk az NB II-es bajnokság tavaszi szezonjára. A napi két edzést mellett a mai napon elkezdődött a felkészülési mérkőzések sora is. A szombat délelőtti mérkőzésen a Dabas FC csapatához látogattunk.

Az első felkészülési mérkőzés célja nem lehetett más, mint hogy az új szakmai stáb által meghatározott taktikát és az edzésen tanultakat a csapat gyakorolja. Mind e mellett fontos volt, hogy vezetőedzőnk megnézhesse mérkőzés körülmények között is, hogy új játékosaink, hogy dolgoznak együtt a régiekkel.

A mérkőzésen ennek megfelelően minden kerettag pályára lépett, de a gyakorláson kívül fontos volt, hogy gólnélkül győzelmet tudjunk aratni NB III-as ellenfelünk ellen. Ennek megfelelően is kezdtünk Tóth révén már az első percekben védenie kellett a dabasi csapat kapusának. Az első helyzet után uraltuk a mérkőzést, a házigazdák szinte csak kontrából próbáltak helyzeteket kialakítani, de egy-két fölé szállt lövést kivéve nem tudtak helyzetet kialakítani. Ellenben csapatunk, aki Peres és Tóth vezérletével több veszélyes támadást is vezetett, majd a félidő utolsó perceiben Szalkai szabadrúgása után Csordás fejesével a vezetést is megszerezte. A félidőben jött a szinte teljes sorcsere, de maradt a domináns játék. Újabb gól viszont nem született, így 1:0-s győzelemmel zártuk az első edzőmérkőzést.

Nagy Mihály vezetőedző értékelése:
Kitűnő körülmények között fogadott minket egy szerintem  jó NB III-as szintű csapat. Az volt a célkitűzés, hogy ne kapjunk gólt a mérkőzésen, ezt a csapat teljesítette, ellenfelünk nem tudott helyzetet kidolgozni, ez nagyon pozitív.

Ettől függetlenül még a támadás építéseinkben volt hiba, ezeket kevesebbet gyakoroltuk eddig, de összeségében elégedett vagyok a csapat teljesítményével, nagyon motivált volt minden játékos, nincs panaszom senkire. Sok olyan hiba volt azért a támadójátékunkkal, amit javítani kell, de összességében elégedett vagyok a mérkőzéssel.

Minden játékos célzottan, posztra érkezett és az a két játékos, aki ma pályára lépett megfelelően helytállt. 

Teljes cikk
 
2017.01.14.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Ceglédi VSE (0 : 1) *
 

Soros ellenfelünk ezúttal egy góllal jobbnak bizonyult

A pénteki havazás ellenére sikerült a műfüves pályát játékra alkalmas állapotba hozni, így semmi akadálya nem volt a szombat délelőtti, Cegléd elleni felkészülési mérkőzés lebonyolításának. Az összecsapás első (és, mint utólag kiderült utolsó) találatát a vendégek jegyezték még az első játékrész hajrájában. Sajnos a hátrányt a második félidőben nem sikerült ledolgozni, így egy gólos, minimális vereséggel zártuk harmadik felkészülési mérkőzésünket.

A folytatásban az edzéseké lesz a fő szerep, a hét közepén ugyanis nem vár NB III-as keretünkre újabb felkészülési mérkőzés. Legközelebb így jövő szombaton láthatjuk játékosainkat a pályán a Kecskemét elleni szombat kora délutáni összecsapáson.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.14. (szombat, 11:00)
Helyszín: Dabas, műfű

FC Dabas - Ceglédi VSE 0 : 1 (0 : 1)
Gólszerzők: -

További képek

 
 
2017.01.14.
mlsz.hu
FN/UP/NŐI
Január 15-én veszi kezdetét a téli átigazolási időszak
 

Az MLSZ január 3-án kiadott közleményében jelezte a nyáron megadotthoz képest némileg megváltozott átigazolási dátumokat:

" A téli átigazolási >ablak< hivatásos és amatőr osztályokban labdarúgásban és futsalban valamennyi korosztályban egyaránt január 15-én nyílik meg, és a klubok február 14. éjfélig igazolhatnak más klubtól játékost. Az ablak zárása után már csak szabadon igazolható vagy az MLSZ Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzatában foglalt különleges feltételek megvalósulása esetén szerződtethetnek labdarúgókat a klubok. "

Hivatásos labdarúgók esetében:
Január 15-től február 14-én éjfélig.

Szerződés nélküli és sportszerződéses amatőr labdarúgók esetében (felnőtt és U6-U19 korosztályok):
Január 15-től február 14-én éjfélig.

Futsalban (felnőtt és utánpótlás):
Január 15-től február 14-én éjfélig.

 
2017.01.14.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U17
 

Rendező: FC Dabas Sportegyesület

Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2017. január 15. (vasárnap)
A torna tervezett időtartama: 8:30-13:30

Korosztály: U17

-
játékos létszám: 4+1 (maximum 14 fő nevezhető)
-
játékidő: 1x25perc
-
labdaméret: 5-ös labda
-
pályaméret: 20x40m
-
kapuméret: 3x2m

Csoportbeosztás - U17

A
csoport:
-
Cegléd
-
Örkény
-
FC Dabas
B
csoport:
-
Nagykáta
-
Monor
-
Csep-Gól FC
   

 

 
 
2017.01.13.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U19
 

Rendező: FC Dabas Sportegyesület

Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2017. január 14. (szombat)
A torna tervezett időtartama: 8:30-13:00

Korosztály: U19

-
játékos létszám: 4+1 (maximum 14 fő nevezhető)
-
játékidő: 1x25perc
-
labdaméret: 5-ös labda
-
pályaméret: 20x40m
-
kapuméret: 3x2m

Csoportbeosztás - U19

Résztvevő csapatok:
1.
Cegléd
2.
FC Dabas
3.
Ócsa
4.
Sülysáp
5.
Újhartyán
   

 
 
2017.01.13.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Ceglédi VSE *
 

Szombaton az NB II-es Cegléd látogat Dabasra

Egy Diósd elleni 1:1-es döntetlent , majd egy Taksony elleni 4:1-es magabiztos győzelmet követően az eddigi legkomolyabb erőpróba előtt áll NB III-as csapatunk. Soros ellenfelünk a másodosztályban szerepel, azonban az ősz számukra sem sikeredett túl fényesre. A ceglédiek jelenleg az NB II utolsó előtti, 15. helyén szerénykednek, így igen nehéz helyzetből várhatják a tavaszi rajtot.

A www.cegledfoci.hu az alábbi rövid beszámolót közölte a felkészülésük megkezdését követően:

" Csapatunk a múlt héten az új vezetőedző Nagy Mihály vezetésével a szükséges felmérések után, elkezdte a felkészülést az NB II-es bajnokság tavaszi szezonjára. A napi két edzés mellet a héten elkezdi megvívni edzőmérkőzéseit is a csapat. "

Amíg ellenfelünk csupán az első felkészülési mérkőzésére készül, addig mi már két összecsapáson túl vagyunk, ez pedig mindenképpen számunkra jelenthet némi előnyt a csapat összekovácsolódása szempontjából. Az edzőmérkőzés tervezett kezdési időpontja délelőtt 11 óra, a helyszíne pedig szokásokhoz híven a Sáriban elhelyezkedő FC Dabas Sportkomplexum műfüves pályája.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Ceglédi VSE

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.14 (szombat, 11:00)
Helyszín: Dabas, műfű

 
 
2017.01.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Taksony SE (4:1) *
 

Erős Károly, az NBIII-as csapat vezetőedzője a hétközi, Taksony elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Az alapozás okozta terhelés meglátszott a csapaton, ennek ellenére az előző mérkőzéshez képest többet birtokoltuk a labdát, némileg javult a játékunk is. A Taksony még csak most kezdte a felkészülést, így nem csoda, hogy ellenfelünk játékosai némileg frissebben mozogtak, mint a mieink. A második félidőben többször is gólra tudtuk váltani az adódó lehetőségeket, így végül hoztuk a kötelező győzelmet.

Összességében elmondható, a felkészülés azon szakaszában, ahol járunk, elfogadható teljesítményt nyújtottunk. A csapat védelme és a középpályánk is kezd összeállni, a támadószekció azonban még mondhatni kialakulófélben van, továbbra is keresem a legmegfelelőbb játékosokat az adott posztokra.

Hétvégén egy újabb erőfelmérő vár ránk a Cegléd ellenében, ahol már egy fokozattal feljebb kell kapcsolnunk, ha tartani szeretnénk a tempót. "

 
 
2017.01.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Taksony SE (4 : 1) *
 

Megszereztük az első idei győzelmünket

Amíg hétvégén a Diósd ellen csupán döntetlenre volt képes alakulófélben lévő NB III-as keretünk, addig a szerdai napon végre sikerült a pályán is realizálni az egy osztálynyi különbséget. Az első félidő kissé döcögősre sikeredett, azonban a folytatásban sikerül felőrölni ellenfelünk védelmét és végül magabiztos, 4:1 arányú győzelem kerekedett ki a hétközi felkészülési mérkőzésből. Találatainkat Sós Márkó, Kiss Viktor és Varga Balázs (2) szerezték.

A hét további részében egy szabadnap, egy pénteki edzés, majd ezt követően egy újabb felkészülési mérkőzés vár a fiúkra. A szombati ellenfelünk a Ceglédi VSE lesz, akik a másodosztályban szerepelnek. Az összecsapás egyben remek erőfelmérő is lesz, megnézhetjük, hol is tartunk jelenleg a felkészülésben, emellett pár új játékosról az is kiderülhet, fel tudják-e venni a tempót komolyabb sebességgel és játékintelligenciával rendelkező, magasabban jegyzett csapat futballistáival szemben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.11. (szerda, 18:30)
Helyszín: Dabas, műfű

FC Dabas - Taksony SE 4 : 1 (1 : 1)
Gólszerző: Sós M, Kiss V, Varga B (2)

További képek

 
 
2017.01.10.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Taksony SE
 

A Taksony SE ellen folytatjuk felkészülési mérkőzéseink sorozatát

A Diósd elleni szombati 1:1-es eredményt követően a hét közepén újabb edzőmérkőzés vár játékosainkra. Erős Károly NB III-as kerete kialakulófélben van, sorozatban jönnek a mérkőzések, így előbb-utóbb kiderül, kire számíthat az edzői stáb a tavaszi szezonban.

Az első hetekben az erőgyűjtésé a főszerep, így sziporkázó játékot még szerdán sem nagyon várhatunk. A napokban érkeztek új játékosok, nekik azonban (amennyiben maradnak) még némi időre van szükségük a beilleszkedéshez és a játékrendszer begyakorlásához.  Noha az eredmény ilyenkor még általában mellékes, az osztálykülönbség tükrében illő lenne győztesen abszolválnunk a szerda esti összecsapást.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Taksony SE

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.11. (szerda, 18:30)
Helyszín: Dabas, műfű

 
 
2017.01.09.
www.nemzetisport.hu
KLUB
Feczesin  Róbert: Bevallom, jobb, mint amire számítottam
 

Feczesin Róbert meglepően jó körülményekkel találkozott Dél-Koreában, ezért is bólintott rá a Csonnam Dragons szerződésajánlatára. A 30 éves támadó a Videotonból szerződött ki Ázsiába.

"Január elején már kiutaztam Dél-Koreába, hogy minden részletet tisztázzunk a vezetőkkel és aláírjam a szerződést. Szöultól nagyjából kétórás vonatútra van a város, tipikus ázsiai hely, de bevallom, jobb, mint amire számítottam" - idézi az F-Group ügynökség közleménye Feczesin Róbertet.

"Tisztaság van, elegáns és modern utcák, nemzetközi éttermek és kávézók. Egy toronyépületben kapok lakást, lesz autóm, a vezetőség tényleg mindent megtesz, hogy komfortosan érezhessem magam."

"Rajtam kívül is van légiós, brazil, horvát és egy ausztrál-horvát futballista játszik a klubban, engem a nemrég távozó macedón csatár helyére igazolt az egyesület. Meglepően profi körülményekkel találkoztam, a stadion és az edzőközpont is remekül fel van szerelve, az egyetlen nehézséget csak az jelentheti majd, hogy a helyiek angoltudása nem az igazi, de tolmács segít a kommunikációban."

"Először a dél-koreai Csedzsu szigetén, aztán Japánban edzőtáborozunk, a bajnokság márciusban kezdődik és novemberig tart. Motivált vagyok, nagy kihívásnak tartom ezt a lehetőséget, szeretném bizonyítani, hogy külföldön is képes vagyok gólokat szerezni."

A játékos ügynöke, Filipovics Vladan amondó, hogy jó helyre került a klubjával egy plusz egy éves szerződést kötő csatár.

"Nem csoda, hogy egy ilyen nagyszerű ősz után ajánlat érkezett Feczesin Robiért, a Vidi húzóembere volt, gólokat lőtt, én azon is csodálkoztam, hogy nem került szóba a válogatottnál a neve - mondta Filipovics. - A dél-koreai bajnokság évek óta jó színvonalat képvisel, a ligát az európai csapatok is figyelik, ráadásul a légiósokat nagyon megbecsülik arrafelé. Nem egy csatár érkezett harmincon felül és játszott 36-37 éves koráig Dél-Koreában. Fecze egy plusz egy éves szerződést kötött, de ha úgy termeli a gólokat, mint a Videotonban, biztos hosszú távon támaszkodna rá a Dragons."

Teljes cikk
 
2017.01.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Diósdi TC (1:1)
 

Erős Károly, az NBIII-as csapat vezetőedzője a hétvégi, Diósd elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbiak szerint értékelte a látottakat:

" Lejátszottuk első edzőmérkőzésünket a Diósd ellen hazai pályán.  A héten négy edzés szerepelt a programban, így szombatra némi fáradtság volt megfigyelhető a játékosaimon. Kissé monoton volt a játékunk, de mindenki tette becsülettel a dolgát, összességében azt kaptam az összecsapástól, amit vártam.

Szerencsére sok játékos áll a rendelkezésemre, ami jó hír, mivel így komoly versenyhelyzet tud kialakulni. Már most borítékolható, hogy nagy harc lesz a kezdőcsapatba kerülésért. Remélem komolyabb sérülések és betegségek nélkül sikerül végigvinnünk a betervezett felkészülési programot és akkor nyugodt szívvel várhatjuk a február közepi bajnoki rajtot.

Természetesen próbáljuk tovább erősíteni NB III-as keretünket, lesznek új igazolások a védelembe, a középpályára és a támadó szekcióba is, ezekről azonban még korai beszélni. "

 
 
2017.01.09.
www.nb3foci.hu
FELNŐTT
Az U17-es válogatott egykori csapatkapitánya Dabason építi újra magát. Interjú Huller Ádámmal
 

Huller Ádám a korosztályának egyik legtehetségesebb labdarúgója, de a sors valamiért közel sem nyílegyenes pályaívet szabott neki. Az utóbbi években rendre sérülések hátráltatták, s úgy alakult, hogy az ősszel az NB3-ban a Dabas színeiben kellett újra játékba lendülnie.

- Úgy tudom, hogy kölcsönben vagy Dabason, eredetileg az MTK játékosa vagy. Milyen sikerekben volt részed a kék-fehéreknél?
- Sok szép emlékem van az MTK színeiben, több korosztályos dobogós helyezés, meg persze az akadémia is egy meghatározó köve az eddigi pályafutásomnak. De az egyik legnagyobb élményem az a Nike Premier Cup, ahol 10. helyezést értünk el az MTK színeiben.

- Annak idején többször behívtak az U-17 korosztályos válogatottba, sőt te voltál a csapatkapitány is. Melyik mérkőzésre emlékszel vissza a legszívesebben?
- Igen szerencsére sokszor felhúzhattam magamra a címeres mezt, de az egyik legemlékezetesebb mérkőzésem az volt, amikor a szlovákok ellen játszottunk az U17-es EB elit körében, és csapatkapitány révén én szereztem az egyenlítést érő találatot.

- Hogyan vezetett az út Dabasra?
- Sajnos térdsérülésem miatt elég sokat kihagytam és nyár végére épültem fel. Az MTK-val arra jutottunk, hogy kölcsönbe megyek. Nekem az volt a lényeg, hogy minél több játéklehetőséghez jussak és így az MTK által Dabasra kerültem.

- Milyennek ítéled az NB3 színvonalát?
- Jelenleg van pár csapat, amely kimagasló, a többiek eléggé ki-ki meccseket játszanak. Elég nehéz megmondani, hogy milyen a színvonal, mert lehet játszani rosszabb meccseket is és NB2-es színvonalúakat is. Néhány csapat játékosállománya egyértelműen megüti az NB2-öt.

- Korábban többször is sérülések hátráltattak, jelenleg hogy érzed magad, milyen állapotban vagy?
- Nyáron tértem vissza egy elég hosszú sérülésemből így sajnos alapozni sem tudtam. Ebben a félévben még kerestem magam, talán a vége felé kicsit jobban ment már a játék. Úgy érzem, hogy egy jó alapozást követően a tavaszi szezonban már tudom nyújtani azt a teljesítményt, amire képes vagyok.

- 22 éves vagy. Hogyan tovább? Látsz-e rá esélyt, hogy visszakerülj az MTK-hoz?
- Most járt le a szerződésem az MTK-val így még nem tudom biztosra, hogy hol kötök ki, de valószínű, hogy a tavaszra még maradok a Dabas játékosa. Persze mindenképp szeretnék magasabb osztályba lépni és nagyon jó lenne visszakerülni az MTK-ba is. Úgy érzem, ha tudom nyújtani azt a teljesítményt, amire képes vagyok akkor ezek a célok megvalósíthatóak. 

Szécsi József

Teljes cikk
 
2017.01.08.
www.fcdabas.hu
UP/NŐI
FC Dabas Téli Teremtorna - Időpontok *
 

A téli felkészülés szerves részeként teremtornákon is részt vesznek utánpótlás és női csapataink. Az alább látható listában a hazai (OBO Aréna, 2370. Dabas, Iskola u.5) rendezésű megmérettetések tervezett időpontjai szerepelnek.

A teremtornák jövő hétvégétől március elejéig kerülnek lebonyolításra az FC Dabas szervezésében.

Csapat
Teremtorna időpont
FC Dabas U19
2017. január 14.
szombat
08:00
FC Dabas U17
2017. január 15.
vasárnap
08:00
FC Dabas U16
2017. január 28.
szombat
08:00
FC Dabas U15
2017. január 29.
vasárnap
14:00
FC Dabas U14
2017. január 29.
vasárnap
08:00
FC Dabas U13
2017. február 05.
vasárnap
14:00
FC Dabas U11
2017. február 05.
vasárnap
08:00
FC Dabas U9
2017. március 05.
vasárnap
12:00
FC Dabas U7
2017. március 05.
vasárnap
09:00
FC Dabas Női
2017. február 12.
vasárnap
08:00
FC Dabas Lány
2017. február 11.
szombat
08:00

 

 
 
2017.01.07.
www.fcdabas.hu
KLUB
Átigazolás - Feczesin Róbert
 

Az FC Dabas mezét 1995 és 1999 között viselő Feczesin Róbert Dél-Koreát választotta legújabb állomáshelyéül. Az NB I őszi gólkirálya 1+1 éves szerződést írt alá a K-Leauge-ben szereplő Csonnam Dragons csapatához.

 
 
2017.01.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Diósdi TC (1 : 1) *
 

Döntetlennel zárta idei első mérkőzését NBIII-as csapatunk

Erős Károly játékosai szombaton kora délután lejátszották az első 2017-es felkészülési mérkőzésüket. A műfüves pályán lezajlott összecsapáson a szintén harmadosztályban, azonban másik csoportban szereplő Diósdot fogadtuk. Az időjárás ugyan nem volt a legideálisabb, azonban a nagy hideg ellenére nap azért kisütött, így maximum a fagyos talaj nehezítette meg a játékosok dolgát.

A összecsapás első találatát a vendégek jegyezték, amivel képletesen meg is nyerték az első játékrészt. Szerencsére a második félidőben Gáspár Tibor révén sikerült kiegyenlítenünk, így végül nem kellett szégyenkeznünk a végeredményt illetően. Több találat már nem esett, így a közel azonos játékerőt képviselő felek végül 1:1-es döntetlennel abszolválták első idei felkészülési mérkőzésüket.

A folytatásra nem kell túl sokat várni, a hét közepén ismételten pályán láthatjuk alakulófélben lévő NBIII-as keretünket. A szerdai nap délutánján a Megye I. osztályában vitézkedő Taksony SE látogat Dabasra.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.07. (szombat, 13:00)
Helyszín: Dabas, műfű

FC Dabas - Diósdi TC (1 : 1)
Gólszerző: Gáspár T

További képek

 

 
 
2017.01.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Diósdi TC *
 

A Diósd ellen nyitjuk mérkőzéseink sorozatát

Az idei esztendőben először láthatjuk pályára lépni NBIII-as felnőtt csapatunkat. A keret Erős Károly vezérletével a hét elején munkához látott és szombaton már az első felkészülési mérkőzését is abszolválja. Első ellenfelünk az NB III Nyugati csoportjának 15. helyezettje, a Diósdi TC lesz. Mindkét csapat a sikeresebb tavaszi szereplésben bízva kezdte meg a felkészülést, sok következtetést azonban még nem tudunk és nem is érdemes levonni a hétvégi összecsapás eredményéből. Az időjárás sem várható túl kedvezőnek, a játékosok lábaiban is van már jó néhány kilométer, tehát sziporkázó játékot nem várhatunk és láthatunk, ettől függetlenül mégis ez lesz az FC Dabas első mérkőzése 2017-ben, amin egész egyszerűen nem vallhatunk szégyent.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Diósdi TC

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.07. (szombat, 13:00)
Helyszín: Dabas

 
 
2017.01.05.
www.fcdabas.hu
UP
Felkészülési mérkőzések: FC Dabas U19 *
 

A remek őszt maga mögött tudó U19-es csapatunk felkészülési programja is kialakult a közelmúltban. Turcsik Gergő legénysége az igen előkelő, második pozícióból várhatja a bajnoki rajtot. Fiataljaink hátránya mindössze egy pont az éllovas 1908 SZAC Budapesttel szemben, így egy jó tavaszi szerepléssel minden esély megvan rá, hogy éremnek örvendhessenek a szezon végeztével. Ehhez természetesen korántsem lesz elég a mezeket és a cipőket kivinni a pályára, kemény felkészülésen és parázs mérkőzések tömkelegén keresztül vezet az út a hőn áhított bajnoki cím felé.

Az U19-es csapat január havi programja:

#
Dátum
Időpont
Mérkőzés
1.
2017.január 11.
szerda, 17:00
Felkészülés kezdete
2.
2017.január 14.
szombat, 8:00
U19-es Teremtorna
3.
2017.január 21.
szombat, 13:30
FC Dabas U19 - Pécel
4.
2017.január 25.
szerda, 19:00
FC Dabas U19 - Újhartyán
5.
2017.január 28.
szombat, 16:00
FC Dabas U19 - FC Dabas III

 

 
 
2017.01.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzések: FC Dabas III *
 

Hármas csapatunk az ötödik helyről várhatja a tavaszi bajnoki rajtot, hátránya mindössze két pont a második helyezett Kiskunlacházával szemben, így ha a keret tisztességesen el tudja végezni a Ledő László által elkészített felkészülési tervet, szép tavasz előtt állhat és minden esélye meglesz rá, hogy érmes pozícióban zárja a szezont.

Az FC Dabas III jelen állás szerint négy felkészülési mérkőzést már biztosan játszik, ez a szám azonban még gyarapodhat a következő napokban, hetekben.

#
Dátum
Időpont
Mérkőzés
1.
2017.január 28.
szombat, 16:00
FC Dabas III - FC Dabas U19
2.
2017.február 2.
csütörtök, 19:00
FC Dabas III - Sülysáp
3.
2017.február 8.
szerda, 19:00
FC Dabas - Pilis II
4.
2017.február 18.
szombat, 12:00
FC Dabas - Táborfalva

 

 
 
2017.01.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzések: FC Dabas II *
 

Január 17-én munkához lát az FC Dabas II is. A Kucsák István vezérletével készülő kettes csapatunk első Megye I. osztályú bajnoki szezonjának féltávján jelenleg a 10. helyezést foglalja el, ami nem rossz teljesítmény egy újonctól.

Előreláthatólag hat edzőmérkőzés vár a keret tagjaira, amit követően február végén (amennyiben az időjárás is engedi) végre elkezdődhet a csapat tavaszi szereplése.

#
Dátum
Időpont
Mérkőzés
1.
2017.január 21.
szombat, 11:00
FC Dabas II - Gyömrő
2.
2017.január 28.
szombat, 11:00
FC Dabas II - Bugyi
3.
2017.február 4.
szombat, 11:00
FC Dabas - Lajosmizse
4.
2017.február 8.
szerda, 19:00
FC Dabas - Tököl
5.
2017.február 11.
szombat, 11:00
FC Dabas - Pestszentimre
6.
2017.február 18.
szombat, 10:00
FC Dabas - Kiskunfélegyháza

 

 
 
2017.01.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Kezdetét veszi az NBIII-as csapat felkészülése *
 

A megszokottakhoz képest pár nappal korábban (január 2. - hétfő) találkozik először az FC Dabas NBIII-as első kerete. A csapat Erős Károly irányítása mellett kezdi meg a munkát. Előreláthatólag nyolc felkészülési mérkőzés vár játékosainkra a február közepén esedékes bajnoki rajtig.

A nem éppen fényes őszi szereplés (15. hely) következtében igen sok munka, edzés és felkészülési mérkőzés vár a csapatra. Reméljük, jól és komolyabb sérülésektől mentesre sikerül majd a felkészülés és akkor minden bizonnyal elérhetjük minimális célunkat, ami az NB III-as tagság meghosszabbítása.

A kiírás szerint első NB III-as tavaszi bajnoki mérkőzésünket 2017. február 19-án vívjuk idegenben. A DMTK elleni fellépés azonban már tulajdonképpen a második lesz a sorban, mivel a csapatok tavaly decemberben, előrehozva lejátszották az első tavaszi fordulót.

Az alább látható lista egy tervezett menetrend, a pontos kezdési időpontok, illetőleg helyszínek némely esetben még változhatnak.

#
Dátum
Időpont
Mérkőzés
2017. január 2.
hétfő
Felkészülés kezdete
1.
2017. január 7.
szombat, 13:00
FC Dabas - Diósdi TC
2.
2017. január 11.
szerda, 18:30
FC Dabas - Taksony
3.
2017. január 14.
szombat, 11:00
FC Dabas - Cegléd
4.
2017. január 21.
szombat, 13:00
FC Dabas - Kecskemét
5.
2017. január 25.
szerda, 13:00
Magyarország U19 - FC Dabas
6.
2017. január 28.
szombat
Jászberény - FC Dabas
7.
2017. február 1.
szerda, 18:30
FC Dabas - Vecsési FC
8.
2017. február 4.
szombat, 13:00
FC Dabas - ESMTK
9.
2017. február 11.
szombat
FC Dabas - Tura
2017. február 19.
vasárnap
DMTK - FC Dabas (bajnoki mérkőzés)

 
 
2017.01.01.
www.fcdabas.hu
KLUB
Békés, Boldog Karácsonyt!